Spausdinti

Žaibiškas vištienos karis

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

virtos ar keptos vištos kevirčio
1 nedidelės morkos
1 obuolio
1 laiškinio svogūno
1 skiltelės česnako
šlakelio aliejaus kepimui
1 šaukštelio malto kumino
2.5 šaukštelio kario
250-300 ml kokosų pieno
pusės citrinos sulčių
saujos kalendrų lapelių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Morką nuskutame, ir sutarkuojame kartu su obuoliu šiaudeliais. Laiškinius svogūnus susmulkiname.

2

Į įkaitintą keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir sudedame morką, laiškinius svogūnus ir obuolį. Viską šiek tiek patroškiname. Įtarkuojame česnaką. Suberiame prieskonius: kuminą bei kario miltelius. Viską pamaišome, kad prieskoniai pasiskirstytų ir sušiltų.

3

Vištieną susmulkiname ir sudedame į keptuvę. Viską pamaišome ir supilame kokosų pieną. Įspaudžiame citrinos sultis. Paragaujame, ar nesinori šiek tiek druskos.

4

Viską dar šiek tiek patroškiname, kol vištiena sušils.

5

Patiekiame su virtais ryžiais pabarstę kalendros lapeliais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą