8241
Beatos virtuvė

Varškės pagardas su kanapių sėklomis

(0)
Reikės:
  • 50 g kanapių sėklų
  • 50 g moliūgų sėklų
  • 1 česnako skiltelės
  • 180 g švelnios varškės
  • 180 ml grietinės
  • druskos pagal skonį

Gardžiausia lietuviška užtepėlė su traškiomis ir maistingomis sėklomis. Labai tinka su šviežiomis daržovėmis, keptomis jaunomis bulvytėmis ar tiesiog užtepta ant riekės juodos duonos.

  1. Sausoje keptuvėje pakepiname moliūgų ir kanapių sėklas, kol šios ims spragsėti. Prižiūrime, kad nesudegtų.
  2. Į elektrinio trintuvo indą sudedame grietinę, varškę, česnako skiltelę, žiupsnį druskos, suberiame skrudintas šiek tiek pravėsusias sėklas ir viską gerai sutriname.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.