Džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu ir pamirkome 10 minučių. Vėliau supjaustome juostelėmis.
Pusžiedžiais supjaustome svogūnus.
Į čanachų indo dugną dedame svogūnus, tuomet po skiltelę česnako. Ant viršaus beriame perlines kruopas, po čiobrelio šakelę ir mažutį gabaliuką sviesto. Tuomet dedame grybus.
Supjaustome griežinėliais morkas ir uždedame ant grybų.
Tuomet supjaustome mėsą, pagardiname ją prieskoniais (druska, pipirais, kmynais), dedame ją ant morkų.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia