Spausdinti
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
10 min.

Reikės:

150 ml riebios grietinėlės
100 ml pieno
100 g juodojo šokolado drožlių
1 cinamono lazdelės ar cinamono miltelių
1 mažo džiovinto čili pipiro
cukraus (pasirinktinai)
kardamono ankšties
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Į nedidelį puodą supilame pieną bei grietinėlę, jei norime beriame cukrų ir visus prieskonius. Pašildome iki užvirimo, išjungiame kaitrą ir leidžiame pastovėti apie 10 min. Kad prieskoniai atiduotų savo skonio syvus. Priekonius ištraukiame.

2

Vėl ant silnos kaitros užkaičiame puodą ir į pieną suberiame šokolado drožles ir maišome kol ištirps. Patiekiame!

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą