Esu labai didelė pyragų mėgėja, tiesiog maniakė, bet…. tikrai neskanu….Prastas pirktinis pyragas…. Labai prasta tešla, o padažas…saldu ir tiek…. Trys stiklinės cukraus viskam, tiesiog cukraus bomba, bet ne daugiau…..
tai,kad cukraus stikline,ir puse stiklines cukraus pudros.Jeigu blogai recepta paziurejot,tai nesamone ir gavos
Labai, labai patiko ir man ir visiems ka vaisinau juo, butinai kepsiu ir vel. Aciu, Beata!
Norejau pasiteirauti, koki tinkamiausia butu naudoti lydyta suri ruosiant glaju? kokios firmos? ir kokio ieskoti?
man laaaabai NEpatiko:(
Perskaiciau recepta, paziurejau visa gaminimo procesa, bet nepaskaiciau komentaru, tu , kurioms NEPAtIKO, „tikrai neskanu“ dar pagooglinau radau irgi komentara „2karta nekepciau“ pagalvojau, na, stai pradejau viska, jau ir laikas pasauti i orkaite kepti (o pyragas tikrai „ne biudzetinis“ …Kepe jis pas mane beveik valanda laiko, ir gavosi TOKS SKANUS!!!! Glajui naudojau 1 indeli „Panemunes pievu lydyto surelio“ ir cia tikrai nera „skonio reikalas“ labai skanus ir nestandartinio skonio pyragas 🙂
Norejau padekoti Beatai uz sia nuostabia filmuota gaminimo eiga ir sveciui uz recepta!!! ir antra bei N kartu kepsiu !!! 🙂
Nuostabus ,dukra kepė jau kelis kartus ir patiko visiems,aš pagaminsiu jį šveicarams ,pažiūrėsim kaip jie įvertins 😉
Teko ragauti būnant svečiuose,man patiko,lyg truputį primena mukataną,teisingai Renata sakė,kad visa esmė glajuje,taip,skanu.Reiks bandyti iškepti ir savo svečiams
Gyvenu Anglijoje, ar negaletumete parasyti ka butu galima naudoti vietoj lydito surelio. Ar pavizdziui Filadelfijos suris be priedu?
kepiau pirma karta ir labai visiems patiko:)
Kepiau jau gal kokius 6 kartus ir manau, tai dar ne pabaiga. Kažkam per saldu, tai mažinkite cukrų. Aš šį pyragą esu savaip pasitobulinusi, be to, kepdama pasikoregavau cukrų pagal savo skonį, dedu jo 0,7 st. ir naudoju rudą cukrų, ne baltą, vadinasi, šis cukrus dar mažiau saldumo turi. Visi valgytojai būna sužavėti ir sako, kad labai gaivus, ne per saldus ir nepabodęs. Galima sakyti turiu savo mėgiamo pyrago receptą
Skanavau ir as labai labai patiko.del paskutinio gabalelio jaunimas susipese.darysiu Kaledoms ir as
Nuostabus pyragas, puikus glaistas:) labai dziaugiuosi atradusi si recepta, aciu Renatai ir aciu Beatai! 🙂
„nuostabus pyragas. mano vyras nemegsta ananasu, bet siame pyrage jam tiko ir patiko. Kepiaiu 3 kartus, kepsiu ir vel savo gimtadieniui 😉
Tobulas! Patiko ir man ir mano vyrukams 🙂 ir vel einu kepti 😉