1. Baklažanus supjaustome pailgais gabalais, paprikas perpjauname per pusę ir išimame sėklas. Daržoves truputį pašlakstome alyvuogių aliejumi.
2. Daržoves pagriliname.
3. Kol daržovės kepa, pasiruošiame marinatą iš žaliųjų citrinų: įspaudžiame žaliąsias citrinas, įdedame kalendros, įpilame aliejaus, susmulkinto jalapeno, įdedame ciberžolių ir žalumynų: mėtos, petražolių. Juo aptepame grilinamus baklažanus ir griliname toliau. Vėliau apverčiame, aptepame kitą pusę ir baigiame grilinti.
4. Į paprikų vidų įdedame fetos sūrio ir šiek tiek pomidorų. Baigiame grilinti.
5. Pagriliname kukurūzų burbuoles.
6. Ant paprikų pabarstome juodųjų sezamo sėklų ir krapų.