Spausdinti
Porcijos
4 asm.

Daržovių troškiniui:

1 poro
2 morkų
2 paprikų
2 mažų cukinijų (iš viso apie 400 g)
1 lapinio kopūsto (galite pakeisti žiediniu kopūstu ar brokoliu)

Padažui:

1 šaukšto alyvuogių aliejaus
2 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
1 šaukšto kuminų
1 šaukšto kario prieskonių
1 šaukšto saldžiųjų paprikų miltelių
žiupsnio kalendrų
žiupsnio mėgstamų džiovintų žolelių (čiobrelių, mairūnų ar bazilikų)
6 vidutinio dydžio pomidorų
100 g žemės riešutų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Supjaustome porus, morkas, paprikas, cukinijas, lapinį kopūstą.

2

Pirmiausia į puodą su aliejumi dedame morkas, tuomet paprikas, cukinijas, porą, lapinį kopūstą,

3

Į keptuvę su alyvuogių aliejumi dedame česnaką ir aitriąją papriką. Šiek tiek pakepiname. Tuomet dedame kuminą, karį, papriką, kalendros ir viską gerai išmaišome. Įdedame mėgstamų džiovintų žolelių ir išmaišome.

4

Pusę pomidorų supjaustome, pusę sutriname ir dedame prie prieskonių, leidžiame pasitroškinti.

5

Sumalame riešutus beveik iki riešutų miltų.

6

Maltus riešutus dedame į pomidorų padažą ir sumaišome.

7

Patiekiame daržovių troškinį su padažu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą