8241
Beatos virtuvė

Bananų ir kokosų pyragas be gliuteno ir cukraus

(7)
Reikės:
  • 2 ½ bananų
  • 4 kiaušinių
  • 250 g riešutų sviesto
  • 90 g kokosų drožlių
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 šaukštelių vanilės ekstrakto
  • ½ šaukštelio cinamono
  • žiupsnio muskato

Lengvai ir greitai pagaminimas pyragas be gliuteno ir be gramo pridėto cukraus. Ar įmanoma? Taip. Saldumu jį apdovanoja bananai bei riešutų sviestas, o kokosų drožlės apjungia, suriša visus ingredientus ir nuspalvina skonį egzotiškų atostogų spalvomis. Šiam pyragui puikiai tiks pernokę bananai.

Eiga: įkatiname orkaitę iki 180 C ir kepimo skardą (apvalią ar stačiakampę) ištiesiame kepimo popieriumi.

Trintuvu sutriname bananus ir kiaušinius kartu. Suberiame birius ingredientus ir suverčiame riešutų sviestą. Gerai išmaišome. Sukrečiame tešlą į pasiruoštą formą ir kepame apie 30 minučių, kol gražiai paruduos.

Išimame iš orkaitės, leidžiame pravėsti 10 minučių ir išimame iš skardos. Patiekame su kokosų drožlėmis ir jei norisi – ledais. Skanaus.

mazintos 5

 

Čia rasite visus reikalingus ingredientus šiam pyragui Barbora.lt puslapyje.

Print Friendly

Dalinkis:
Komentarai (7)
Komentarai
  1. Paulina parašė:

    Super receptas! Aš asmeniškai dariau keksiukų formose, tai man labai gražūs ir skanūs jie gavosi, nors ir toleruoju gliutena ir skanėstus su cukrumi labai mėgstu, šitas receptas puikiai tinka paivairinimui ir jokių miltų ar cukraus man čia netrūko. Ačiū labai! <3

  2. Ingrida parašė:

    Aciu Mieloji Beata, kad dalinates receptais be gliuteno. Mums alergikams didziulis dziaugsmas. Sekmes Jums ir Jusu seimai.

  3. Akvilė parašė:

    O galima vietoj kokoso drožlių dėti kokosų miltus?

  4. Radvile parašė:

    Sveiki, Beata. Koki riesutu sviesta patartumet naudoti? Zemes riesutu, migdolu.. Ir taip pat – crunchy ar smooth?

  5. Jot parašė:

    Nepatiko..

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.