8241
Beatos virtuvė
mazintoss 51
Reikės:
  • 750 g kvietinių miltų
  • žiupsnelio druskos
  • 1,5 stiklinės vandens
  • 2 šaukštų aliejaus
  • Įdarui:
  • 500 g varškės
  • 1 kiaušinio
  • .....

Virtinukai su varške ir peletrūnu

(0)

Virtinukų pasaulyjeeeeee….arba Lietuvoje, Sirutiškyje, Kėdainių rajone, yra tokia vieta su labai aiškia kryptimi: gaminti rankų darbo, kokybiškus virtinius iš vietinių produktų. Tiksliau 17 rūšių virtinių/koldūnų. Rekomenduoju nuvažiuoti ir patiems įsitikinti.  Taigi, miltus sumaišome su druska, vandenį sumaišome su aliejumi ir supilame po truputį į miltus. Suminkome tešlą ir leidžiame jai pastovėti, uždengtai švariu rankšluošiu ar įsuktai… Daugiau…

pristatymaskeliaukirragauk

Gliumzinis (varškės) pyragas

(18)

Oi, tas gliumzinis pyragas. Susižavėjimas akimirksniu ir, atrodo, nieko nėra už jį geresnio. Švelnus it pūkas ir saldus, nukelia tikrai, atrodo, prie vokiškų lietuvininkų stalų,… Daugiau…

BV_Autumn_6013

Moliūgų ir varškės apkepas su morengų plutele

(9)

Gražuolis rudens spalvų apkepas. Jį laisvai galite vadinti pyragu ar net tortu. Tik čia visai nėra kvietinių miltų, o formą ir tvirtumo suteikia migdolų miltai…. Daugiau…

BV_kalendorius6354_birzelis_maza

Varškiniai kniedliai su braškėmis

(14)

Labai paprasta, bet ypatingai gardu. Tai vienas tų pavyzdžių, kai mažiau yra daugiau, arba kai paprasti dalykai yra skaniausi. Įvairiausi kniedliai iš bulvių, vaisių ar… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.