8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1 šaukštelio „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • 180 g pusriebės varškės (9 procentų riebumo)
  • 1 kiaušinio trynio
  • 120 g sviesto
  • 2 vidutinio dydžio obuolių
  • .....

Varškės skarelės su obuoliais

(3)

Šios tešlos receptas atkeliavo dar iš tarpukario Lietuvos – jei turite knygą „Didžioji virėja“, pavartykite, tikrai rasite panašų receptą. Tokius sausainius kepdavo ir mūsų močiutės, ir mamos, mes tik šiek tiek patobulinome ir įsukome obuolio skiltelę, be galo dera.  Į miltus suberiame „Panevėžio plius“ baltąjį cukrų, kepimo miltelius ir „Dansukker“ vanilinį cukrų su natūralia vanile. … Daugiau…

Mažų makaronų ir varškės apkepas

(6)

Varškės apkepą mėgsta visi, makaronus taip pat. Tai tikras komforto maistas. Makaroniukus rinkitės kuo smulkesnius ir jų nepervirkite. Bananai suteiks saldumo, taigi galite atsisakyti cukraus…. Daugiau…

Virtinukai su varške ir peletrūnu

(0)

Virtinukų pasaulyjeeeeee….arba Lietuvoje, Sirutiškyje, Kėdainių rajone, yra tokia vieta su labai aiškia kryptimi: gaminti rankų darbo, kokybiškus virtinius iš vietinių produktų. Tiksliau 17 rūšių virtinių/koldūnų…. Daugiau…

Gliumzinis (varškės) pyragas

(21)

Oi, tas gliumzinis pyragas. Susižavėjimas akimirksniu ir, atrodo, nieko nėra už jį geresnio. Švelnus it pūkas ir saldus, nukelia tikrai, atrodo, prie vokiškų lietuvininkų stalų,… Daugiau…

Moliūgų ir varškės apkepas su morengų plutele

(11)

Gražuolis rudens spalvų apkepas. Jį laisvai galite vadinti pyragu ar net tortu. Tik čia visai nėra kvietinių miltų, o formą ir tvirtumo suteikia migdolų miltai…. Daugiau…

Varškiniai kniedliai su braškėmis

(16)

Labai paprasta, bet ypatingai gardu. Tai vienas tų pavyzdžių, kai mažiau yra daugiau, arba kai paprasti dalykai yra skaniausi. Įvairiausi kniedliai iš bulvių, vaisių ar… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.