8241
Beatos virtuvė

Uogienė „Asorti“

(8)

Nuostabi, gardi, tiršta uogienė

Reikės:
  • 2 kg įvairiausių uogų (šįkart naudojau braškes, avietes, juoduosius ir raudonuosius serbentus, mėlynes, agrastus)
  • 1 kg cukraus uogienėms
  • 1,5 šaukšto vanilinio cukraus

Kaip per 10 minučių išsivirti šią uogienę, sužinosite peržiūrėję šį filmuką.

Galite naudoti pačias įvairiausias uogas.

Tik noriu iškart atkreipti jūsų dėmesį: jei naudosite paprastą cukrų ir norėsite, kad uogienė būtų tinkamo tirštumo – dėkite 2 kg cukraus, 2 kg uogų ir virkite ne 10, o 30 minučių.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (8)
Komentarai
  1. jauna seimininke parašė:

    O kiek litru uogienes iseina is tokio kiekio uogu? Kalbu konkreciai apie si recepta. Uogiene virsiu pirma karta. Nekantrauju paragauti 🙂

  2. Giedrė parašė:

    Na štai, ir ant mano stalo šąla 5 pilni ir vienas puspilnis puslitriniai indeliai. Skonis labai labai geras. Stovėjau prie vyryklės ir šypsojaus 🙂 Uogienę viriau pirmą kartą, bet tikrai ne paskutinį. Nuoširdus ačiū!

  3. Audra parašė:

    O kazin kas butu jeigu as pameginciau deti tik raudonuosius ir juoduosius serbentus bei avietes? Kaip manot, ar nesugadinciau skonio? 🙂

  4. Ilona parašė:

    Viriau pagal si recepta juoduju serbentu ir avieciu uogiene gavosi labai rugstu cukraus ryskiai per mazai 🙁

  5. Vilte parašė:

    Pati skaniausia uogiene kokia esu virusi ir valgiusi! 🙂

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.