Beatos virtuvė
Beatos virtuvė. Raugintų agurkų sriuba
Reikės:
  • Daržovių sultiniui reikės:
  • 2 L vandens
  • 2 saliero lapkočių
  • 1/3 morkos
  • saujelės petražolių
  • saujelės krapų
  • ½ svogūno
  • sriubai:
  • .....

Raugintų agurkų sriuba

(2)

Vaikystę primenanti sriuba.

Beatos virtuvė. Vištienos sultinys

Vištienos sultinys

(0)

Virti 4-6 valandas, vis nugriebiant putas.

IMG_0668
Beatos virtuve, morku pomidoru sriuba

Morkų ir pomidorų sriuba su kokosu pienu

(4)

Morkų sriubos – vienos mano mėgstamiausių. Ir saldumo turi, rūgštumo nuo pomidorų, o kokosų pienas suteikia neįprastą skonį. Smagu ir kukurūzus pakramtyt radus sriuboje. Druskos… Daugiau…

Beatos virtuve - mazieji virtuves sefai Danielius vistienos sriuba su suriu
Beatos virtuve - Italijos darzoviu turgus

Morkų, brokolių ir pupelių sriuba

(1)

Sriubos esmė paprasta: svogūnas, morkos ir obuolys, salieras (paskui išimtas) ir pupelės, o pabaigoje brokolis. OI, jau skanumas! Obuolio pamiršti nereikia. Nes saldumo suteikia. Geras… Daugiau…

IMG_3085

Šalta vyšnių sriuba

(3)

Tai tradicinė vengriška sriuba. Galima rasti asociacijų su mums iš vaikystės puikiai pažįstama saldžia sriuba iš džiovintų ir šviežių vaisių. Sriubai malonaus poskonio suteikia vynas,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Grybų sriuba
salta rugstyniu sriuba

Šalta rūgštynių sriuba

(3)

Supikite kefyrą į didesnį dubenį ir, jei pageidaujate „lengvesnės“ sriubos, atskieskite jį vandeniu iki pageidaujamos konsistencijos. Įspauskite česnako skiltelę. Ridikėlius ir agurkus susmulkinkite kubeliais. Jei… Daugiau…

Beatos virtuvė. Trinta žirnelių sriuba
Beatos virtuvė. Čili sriuba
Beatos virtuvė. Lęšių ir pomidorų sriuba
Smidru sriuba_Beatos virtuve

Šparagų sriuba

(2)

Jau anksčiau, kalbėdama apie šparagus, sakiau, kad viršūnėlės yra gardžiausios minkštos ir sultingos, apačios tuo tarpu, tai yra viena trečioji, yra truputį kietesnės, tai, pvz.,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Prūsiška bulvienė
Beatos virtuvė. Egzotiška žuvienė
lengva darzoviu sriuba_Beatos virtuve

Sriuba daržovių, greita ir glostanti – sugrįžimams namo ir atgaivai

(12)

Ką jūs pirmiausia darote, kai grįžtate iš kelionės? Išsikraunate lagaminus? Aš tai ne, lagaminai kažkaip pastovi truputį, o aš puolu iš karto į virtuvę virti… Daugiau…

salieru_sriuba

Salierų, petražolių ir obuolių sriuba

(2)

Aš esu sriubos fanė, kaip ir daugelis mūsų. Jei atsimenate, narpliojau moliūgų sriubą įvairiausiais pavidalais: ir su obuoliais, ir su žirniais, ir su manų kruopom…. Daugiau…

Beatos virtuvė. Aštri žirnių sriuba
Beatos troskinys _mz

Aštrus jautienos troškinys

(11)

Šįkart noriu jums pasiūlyti išbandyti savo mėgstamą receptą – jautienos troškinį su aitriosiomis paprikomis ir lauro lapais. Beje, šiam troškiniui galite naudoti ne tik jautieną,… Daugiau…

moliugu_sriuba

Moliūgų sriuba su manų kruopomis

(7)

Tai tikra vaikiškų ir rudens sriubų klasika. Moliūgas – be galo saldi daržovė sriuboje beveik suverda. Manų kruopos sriubai suteikia tirštumo ir minkštumo. Vos keli… Daugiau…

Beatos virtuvė. Burokėlių ir obuolių sulčių sriuba
Risoto su kvapiuoju moliūgu (buttenut squash)

Trinta moliūgų sriuba su džiovintais obuoliais ir kmynais

(2)

Išvirsite per 20 minučių, o skonis švelniai pikantiškai malonus. Tyras ir salsvas.

Zirniu sriuba su darzovemis ir zirniais

Moliūgų sriuba su žirniais, porais ir parmezanu

(12)

Jauki, naminė, bet kitokia. Tikra rudeninė-žieminė sriuba, soti ir gardi.

Beatos virtuvė. Pomidorų sriuba


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.