8241
Beatos virtuvė

Pusryčiai Huevos Rancheros

(0)
Reikės:
  • 6–8 kiaušinių
  • 1 stiklainio „Beatos virtuvės“ padažo „Daržo choras“
  • 0,5 šaukštelio malto kumino
  • 0,5 šaukštelio raudonėlių
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 raudonojo svogūno
  • 120 g čoriso
  • kelių šaukštų aliejaus kepti
  • 1 aitriosios paprikos (jei mėgstate aštriau)
  • 0,5 šaukštelio aitriųjų paprikų skiedrelių
  • kalendrų pabarstyti
  • 3–4 tortilijų
  • 1 šaukštelio maltos saldžiosios paprikos
  • druskos ir pipirų

Fermerių pusryčiai – pomidorai, prieskoniai, čorisas ir ant jų išleisti ir iškepti kiaušiniai. Tikrai verta pabandyti. Tokius pusryčius ruošiu dažnai, nes visada turiu padažo „Daržo choras“. Jei jo neturite, naudokite trintus pomidorus. O kai dabar jau užderėjo visas šiltnamis, paprasčiausiai juos supjaustykite ir pakepkite.

Gaminame: svogūną supjaustome pusžiedžiais ir pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus, kad suminkštėtų ir lengvai paruduotų. Tada dedame smulkiai pjaustytus česnakus, paprikas. Pakepiname. Beriame prieskonius, kubeliais ar riekelėmis pjaustytą čorisą. Pakepiname, supilame „Daržo chorą“ ir viską pašildome.

Kitoje keptuvėje po vieną kepame kiaušinius. Į lėkštę ingredientai keliauja taip: keli šaukštai troškinio, ant viršaus – keptas kiaušinis, vainikuotas smulkintomis kalendromis. Šalia puikiai tinka traški tortilijų duonelė.

Traški tortilijų duonelė: Tortilijas supjaustome į 8 dalis, dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, pabarstome malta paprika (saldžia ar aštria – kaip labiau mėgstate), patepame aliejumi ir šauname į 200 °C orkaitę įjungę grilio režimą kepti 5–10 minučių, kad būtų traškios.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.