8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g braškių
  • 300 g aviečių
  • 250 g gervuogių
  • 100 g juodųjų arba raudonųjų serbentų
  • 150 - 160 g cukraus
  • 13-14 riekių „Beatos virtuvės“ sumuštinių duonos
  • .....

Duonos ir uogų pudingas

(2)

Kai prasideda uogų pikas, tik ir noris jų atsivalgyti, kimšti pilnus žandus. O dar vienas variantas kaip gardžiausiomis uogomis pasidžiaugti, tai pasigaminti šį labai tradicinį anglišką vasaros pudingą. Šis receptas begalo lengvas, greitas, smagu gaminti ir su vaikais ir tikrai alsuojantis vasara. Užtruksite neilgai, o visą darbą padarys laikas. Geriausia rinktis sezonines ir gerai prinokusias… Daugiau…

Nekeptas graikiško jogurto tortas su mėlynėmis

(10)

O buvo taip: vos pasidalijome idėjomis su Ievute, koks galėtų ir turėtų būti tobulas graikiško jogurto ir mėlynių pyragas, ir ji, tikra virtuvės meistrė, ėmė… Daugiau…

Lengvas kaip pūkas braškių tortas

(18)

Nuostabus, vasara alsuojantis tortas – tikra braškės karalienės scena. Neišsigąskite ilgo ingredientų bei gaminimo sąrašo, nes tikrai nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti. Svarbiausia suprasti,… Daugiau…

Citrininis kefyro ir braškių sluoksniuotinis

(9)

Kas sugalvojo, kad tortas būtinai turi stovėti? Vasarą visi nori pagulinėti, aš taip pat neįsivaizduoju vasaros be gero pagulėjimo ant žemės – ant smėlio, žolės,… Daugiau…

Vaisinis pyragas Kalėdoms ir kitoms žiemos progoms

(16)

Didžiosios žiemos šventės jau čia pat, per jas malonu prisiminti tradicinius kepinius ir išbandyti kažką naujo. Aš šįkart jums siūlau išsikepti tradicinį kalėdinį anglišką vaisių… Daugiau…

Šokoladinis burokėlių pyragas

(12)

Labai šokoladinis, tamsus, sodraus skonio ir tekstūros pyragas. Burokėliai šokoladinį skonį ir jo saldumą dar padidina, nuo jų sulčių pyragas tampa drėgnas ir minkštas. Pabandykite,… Daugiau…

Moliūgų ir varškės apkepas su morengų plutele

(11)

Gražuolis rudens spalvų apkepas. Jį laisvai galite vadinti pyragu ar net tortu. Tik čia visai nėra kvietinių miltų, o formą ir tvirtumo suteikia migdolų miltai…. Daugiau…

Apelsininis perlinių kruopų pudingas

(6)

Tai ryžių pudingo giminaitis, tik lietuviškesnis, skanesnis, macnesnis. Labai rekomenduoju išmėginti, ypač, jei jūsų patiekalų – favoritų sąraše ryžių pudingas užima garbingą vietą. Šis, apelsininis… Daugiau…

Krembriulė

(0)

Krembriulė – klasikinis prancūziškas desertas, kuris yra daugelio restoranų desertų meniu. Jis tooooks skanus ir tikrai nesudėtinga jį pasidaryti namuose. Na, tik reikėtų iš anksto… Daugiau…

Blynų tortas su varškės kremu ir uogomis

(15)

Blynų tortą galite iškepti bet kada ir bet kur. Jį maloniai sutinka ir vaikai, ir suaugusieji. Kai aplink gausu įvairiausių uogų – blynų tortas yra… Daugiau…

Klasikinis kreminio sūrio pyragas

(85)

Toks sūrio pyragas – lengvai paruošiamas, prabangus ir išraiškingo skonio. Labai dažnai juo gardžiuotis turbūt būtų per didelis savęs lepinimas, ypač – pavasariui artėjant, tačiau… Daugiau…

Švelnūs ir purūs rikotos blyneliai su braškėmis

(27)

Neįtikėtinai purūs ir minkšti blyneliai, puikiai tinkantys valgyti su braškėmis. Itališką rikotą galite keisti lietuviška varške, tik ją gerai pertrinkite per sietelį ir išplakite maisto… Daugiau…

Ievos cukinijų tortas

(0)

Na ka gi čia ir pasakius? Ievos cukinijų tortas su avietiniu varškės ir ispaninio šalavijo kremu yra ir skaniausias, ir sveikiausias tortas, kuris taip greit… Daugiau…

Riešutinis braškių tartas

(3)

Taigi, įkvėpimu šiam tartui  tapo nuo kitų patiekalų likę riešutai. Taip, liko maltų lazdyno riešutų ir graikiškų riešutų, stovėjo sau dubenėliai pas mane studijoje. Vienas… Daugiau…

Patys geriausi naminiai ledai

(112)

Šis receptas prasideda nuo to, kad išsitraukiame iš spintelės gerą plaktuvą ir nusiperkame ar darže prisirenkame braškių. Mano kulinarijos studijoje karaliauja Electrolux prietaisai, tai traukiu… Daugiau…

Panakota (pasiflorų arba rabarbarų)

(2)

Tai gaivus ir Italija kvepiantis vasariškas desertas, turintis neribotas galimybes variacijoms – pagrindą galite daryti maišydami pieną ir grietinėlę, daryti tik iš grietinėlės ar kokosų… Daugiau…

Migdolų riešutais gardinta džiovintų abrikosų ir kriaušių uogienė

(10)

Ar ilgais žiemos vakarais nepasiilgstat uogienių virimo malonumo? Aš tikrai pasiilgstu, tad praėjusią savaitę nusprendžiau sunaudoti savo virtuvės spintelių turinį ir ką gi – gavosi… Daugiau…

Kepti obuoliai su vaniline varške ir duonos drožlėmis

(2)

Beveik obuolių-varškės pyragas! Švelnus, mažas ir lengvas desertas, kuris įtiks ir dideliems, ir mažiems. Šis desertas gražus pažiūrėti ir gardus paragauti. Kad obuoliai ir varškė… Daugiau…

Aguonų pyragas

(72)

Pasakiškas aguonų pyragas – nepaliks abejingų jam..

Kūčia

(13)

Mano šeimos receptas, tradicinis Kūčių patiekalas ir geriausiais šios šventės desertas su grūdais, spanguolėm, medum ir aguonų pienu.

Šalta vyšnių sriuba

(3)

Tai tradicinė vengriška sriuba. Galima rasti asociacijų su mums iš vaikystės puikiai pažįstama saldžia sriuba iš džiovintų ir šviežių vaisių. Sriubai malonaus poskonio suteikia vynas,… Daugiau…

Izabelės sausainiai geri

(7)

Sausainiai minkšti ir skanūs, mano Izabelės sugalvoti ir labai mėgstami. Lengvai pagaminami su vaikais, viens du ir baigta – smagumas!!!



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.