8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g braškių
  • 300 g aviečių
  • 250 g gervuogių
  • 100 g juodųjų arba raudonųjų serbentų
  • 150 - 160 g cukraus
  • 13-14 riekių „Beatos virtuvės“ sumuštinių duonos
  • .....

Duonos ir uogų pudingas

(2)

Kai prasideda uogų pikas, tik ir noris jų atsivalgyti, kimšti pilnus žandus. O dar vienas variantas kaip gardžiausiomis uogomis pasidžiaugti, tai pasigaminti šį labai tradicinį anglišką vasaros pudingą. Šis receptas begalo lengvas, greitas, smagu gaminti ir su vaikais ir tikrai alsuojantis vasara. Užtruksite neilgai, o visą darbą padarys laikas. Geriausia rinktis sezonines ir gerai prinokusias… Daugiau…

Rytinis kokteilis

(3)

Tikras baltymų ir skaidulų užtaisas gerai dienos pradžiai ar jėgų atstatymui po treniruotės. Gausus gerųjų riebalų, ne itin saldus, tačiau maistingas ir veganiškas, nes naudojamas… Daugiau…

Kuskusas su vištiena ir avinžirniais

(8)

Kuskusas vis stipriau įsitvirtina lietuvių virtuvėse ir lėkštėse, na bent jau manojoje vietą jis rado senokai. Šis kuskusas su vištiena paruošiamas per 15 minučių, o… Daugiau…

Sveikuoliški rutuliukai bet kokiems gyvenimo atvejams

(20)

Dar viena variacija sveikuoliškų rutuliukų – kvadratėlių tematika. Jie tai tikriausi super maisto atstovai – migdolai, ispaninis šalavijas, peruvinės pipirinės šaknies (maca) milteliai, linų sėmenys,… Daugiau…

Tofu su daržovėmis truputį rytietiškai

(9)

Oi, kaip sveika ir skanu, gaivu net. Rytietiški aromatai ir skoniai man labai patinka. Valgiau pietums ir ilgai dar valgyti nesinorėjo, nes tofu maistingas, pilnas… Daugiau…

Naminis tofu sūris

(25)

Tofu – baltymiausių baltymų šaltinis. Parduotuvėse jau beveik visose yra, tačiau koks džiaugsmas ir namuose jo pasigaminti! Nėra sunku, pati išbandžiau. Procesas tikrai toks pats, kaip… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.