8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • - Mėsos kepsniui:
  • 600–800 g elnienos kumpio
  • 150 ml raudonojo vyno
  • 0,5 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
  • 3–5 kadagių uogų
  • 0,5 šaukštelio druskos
  • 1 šaukšto medaus
  • .....

Vyne marinuotas elnienos kumpis su serbentų padažu

(0)

Klasikinis žvėrienos paruošimo būdas, kad mėsa išeitų sultinga, minkšta ir aromatinga. Kadagių aromatas subtiliai primena mišką, o juodųjų serbentų ir daržovių padažas patiekalą pastiprina saldžiarūgštėmis natomis. Jei visada rinkdavotės saugesnį variantą „žvirblis rankoje“, tai dabar tinkamiausias metas ir briedį (elnią) iš girios suvaldyti. Gaminame: Elnienos kumpį nuplauname, nusausiname, įdedame į gilų indą. Visus marinatui skirtus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos zrazai su baravykais ir rugine duona

(0)

Pradėkime nuo lietuviškos klasikos: svogūnai, ruginė duona ir džiovinti baravykai. Šie zrazai sodraus skonio, turtingi ir lietuviški. Prie jų fantastiškai tiks avižinių bei perlinių kruopų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Citrininis vištienos troškinys su perliniu kuskusu

(0)

Patiekalas, kuriame dominuoja spintelės produktai, – tiesiog tobulas sprendimas, kai daržovių stalčius šaldytuve verkia iš liūdesio ir vienatvės. Nepamainomas skystas „Maggi“ vištienos sultinys taip puikai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Kinų virtuvės įkvėpta vištiena su slyvų padažu

(2)

Vištienos ketvirčiai kinų virtuvės stiliumi! Puikūs puikūs, laabai aromatingi ir turtingo skonio. Iškepti su slyvomis, paskaninti kinišku penkių prieskonių mišiniu- tikrai puikus ir turtingas derinys…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 1,83 iš 5)
Loading...

Ryškioji sriuba su kukurūzų leistinukais ir vištiena

(0)

Ši sriuba – tikras geros nuotaikos ir puikios savijautos dubenėlis, pagardintas nosį kutenančiais imbierais ir kario prieskoniais, su vištiena ir jaukiais kukurūzų kruopų kukuliukais. Šiuo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Kugelis su kiaulių liežuviais

(0)

Mano laidos viešnia, kulinarė ir maisto tinklaraštininkė Laura Galkinaitė parodė, kaip išsikepti nerealaus skonio kugelį su virtais kiaulių liežuviais. Aš pati dar nebuvau ragavusi tokio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Vištų kepenėlės su slyvomis

(6)

Kepenėlės yra mano meilė, galėčiau jas valgyti kiekvieną dieną. Beje, su šiuo receptu taip ir buvo – kai pagaminau jį pirmą kartą, man taaaaip patiko,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 2,80 iš 5)
Loading...

Žemaičių blynai su vištiena ir pievagrybiais

(0)

Štai koks puikus savaitgalio projektas prieš jūsų akis! Pripažinkim, tikrai nedažnai namuose gaminame naminius žemaičių blynus, o visai be reikalo. Šie blyneliai fantastinio gerumo –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,14 iš 5)
Loading...

Graikiška musaka

(2)

Turbūt kiekviena tauta turi tokį vienos skardos patiekalą, kuriuo gali pamaitinti minią. Italams tas patiekalas yra lazanija, mums – kugelis, o štai graikai gali didžiuotis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,10 iš 5)
Loading...

Plėšytos kiaulienos mėsainis

(15)

Vasarą, kai jau visi šašlykai ir keptos dešrelės bus pabodę, prisiminkite šį receptą. Plėšytos kiaulienos mėsainiais nesudėtingai pamaitinsite visą draugų minią, o ji gali būti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,17 iš 5)
Loading...

Balandėlių pyragas

(3)

Negirdėtas ir nematytas dalykas – baladėlių pyragas! Nerealaus skanumo kepinys, su kalnu daržovių, grikių kruopų ir viso kito gėrio. Nuostabus patiekalas tradicinių balandėlių mylėtojams. O… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Kiaušiniai su apkepta duona ir kumpiu beveik Croque madame

(0)

Jei esate kiaušinių mėgėjai, šis patiekalas, kažkuo primenantis prancūziškus Croque madame ar Benedikto kiaušinius, būtinai turi atsirasti ir jūsų pusryčių repertuare. Karališki pusryčiai! Kambario temperatūros… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Jautienos maltinukai su varške

(2)

Kokio skanumo šie kotletukai! Truputį Italijos įkvėpti ir tikrai ypatingi – juose slepiasi mūsų mėgstama varškė, kuri, iš pirmo žvilgsnio paprastus maltinukus paverčia minkštučiais, sultingais,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,92 iš 5)
Loading...

Jordanietiška „kufta“

(3)

Nuostabus jordanietiškas mėsiškas patiekalas, kuris laisvai pamaitins visą šeimą! Pilnas daržovių ir aromatingų prieskonių, žodžiu, visokio gardumo. Šiam patiekalui galite naudoti ne vien jautieną, bet… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,79 iš 5)
Loading...

Vištienos ir omleto dubenėlis „Oyakodon

(0)

Yuko Yamasaki, nuostabiai draugiška, kadenciją baigusio Japonijos ambasadoriaus žmona, mano laidoje parodė, kaip gamina labai japonų mėgstamą vištienos, kiaušinio ir ryžių patiekalą „Oyakodon“. O šio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Vištienos troškinys „Tikka masala“

(1)

Vienas populiariausių indų kilmės patiekalų Anglijoje yra vištienos tikka masala. Kvapnus, prieskoningas, šildantis vištienos troškinys raudonai oranžiniame padaže. Jame pilna prieskonių, ir visai nebūtinai jis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,56 iš 5)
Loading...

Sprandinės vyniotinis su svarainiais ir abrikosais

(0)

Sprandinė – labai gera mėsa. Joje užtektinai riebaliuko, tad iškepusi bus minkšta ir sultinga. Šis receptas labai paprastas, nes nereikia nei rišti, nei pančioti. Sprandinę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Mėsos padažas – Gravy

(1)

Na mano šeima, tai pripratinka angliškos tradicijos, iš karto kelia maištą jei aš net savaitgalio keptą vištą pateikiu, bet mėsos padažo, taip vadinamo greivi, jo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kepta žąsis su kadagių uogomis

(0)

Žąsis šiek tiek panaši į laukinius paukščius – kuo vyresnis paukštis, tuo ilgiau reikės kepti. Tai ilgiausiai trunkančios draugystės su orkaite reikalaujantis paukštis iš visų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Ugnės tėčio mėgstamiausias paštetas su slyvomis

(0)

Nė viena didesnė šventė ar šeimos susibūrimas mūsų maisto redaktorės Ugnės namuose neapsieina be jos tėčio gaminto pašteto su slyvomis. Tai laiko patikrintas, išpuoselėtas ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Traškios vištienos juostelės su kapotomis salotomis

(2)

Smagiausias būdas valgyti vištieną – kai ji yra supertraški! Ir nereikia pilno puodo riebalų – ši puikiausiai iškepa orkatėje. Amerikiečių virtuvė be traškios vištienos neįsivaizduojama,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,18 iš 5)
Loading...

Provanso viščiukas ir bulvės „Dauphinoise“

(0)

Kaip marinuojat vištą, aa? Ar tik su prieskoniais ištrinat, ar panardinat į kokį kvapnų aliejinį spa? O gal tik česnakai, kmynai, druska, pusvalandukas ir iškart… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Turtingas plovas moliūgo puode

(0)

Sodraus skonio vištienos plovas, keptas moliūge.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Sveikesni balandėliai su daugiau daržovių ir mėsa

(0)

Kaip pagerinti ir taip labai gerą patiekalą? Ogi pridėti dar daugiau daržovių, prieskoninių žolelių ir ištroškinti viską kvapiame ekologiškame „Maggi“ žolelių sultinyje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,92 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.