Spausdinti

Šis patiekalas neturi vieno konkretaus recepto – kiekvienas galime sukurti savo tobulą variantą. Tai tiesiog būdas gražiai ir efektingai patiekti sūrius, papuošti stalą ir gal net nustebinti savo svečius. Į šių vėrinukų gamybą drąsiai galite įtraukti ir savo draugus ir linksmai pasivaržyti –  kas gražiau suderins spalvas, o kieno derinys bus skaniausias ar netikėčiausias??

Pagrindinį vaidmenį šiuose vėrinukuose vaidins „Vilkyškių pieninės” sūrio meistrų sukurti ir 2 mėnesius brandinti pikantiški puskiečiai sūriai: žaliasis „Basilis“ su bazilikais,  gurmaniškas „Tomator“ su džiovintais pomidorais, aštresnio skonio  „Pippiro“ su jelapeno pipirais ir „Jalatoris“ su saulėje džiovintais pomidorais ir ir žaliaisiais jalapeno pipirais. (Rasite jų didžiuosiuose prekybos centruose).

 

 

 

 

Spalvoti sūrių vėrinukai

0
komentarai
1
Porcijos
2 asm.

Reikės:

„Vilkyškių pieninės" spalvotųjų pikantiškų sūrių
Marinuotų agurkėlių
Konservuotų Chalapos aitriųjų paprikų
Konservuotų patisonų
Vytinto kumpio
Vytintos dešros
Salotų lapelių
Vyšninių pomidorų
Cukinijų juostelių
Morkų juostelių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Pasiruošiame medinius iešmelius – kuo ilgesni, tuo geresni.

2

Supjaustome sūrius kubeliais, cukinijas ir morkas – juostelėmis, pasirinktą kumpį ir dešrą – plonais griežinėliais.

3

Viską veriame ant iešmelių tokia tvarka, kokia tik širdis geidžia.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą