Spausdinti

Soti ir šventiška mišrainė. Pagaminta su sėklų pilna juoda duona „Beatos virtuvė“ ji bus dar turtingesnė ir išraiškingesnė. Tiks savaitgalio šeimos meniu paįvairinimui ar šventiniam stalui, kai laukiate svečių.

 

Pupelių ir keptos duonos mišrainė

0
komentarai
9
Porcijos
4 asm.

Reikės:

200 g baltųjų ar raudonųjų pupelių
3 riekių juodos duonos su sėklomis „Beatos virtuvė“
100 g fermentinio sūrio
1 ilgavaisio agurko
saujos laiškinių česnakų
majonezo
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Pupeles užmerkite iš vakaro ir kitą rytą išvirkite, tik nepervirkite.

2

Duoną supjaustykite kubeliais ir apkepkite gilioje, įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol šiek tiek paruduos, bet nepajuoduos!!!! Tik neperkepkite – duona turi būti vos apskrudusi. Nusausinkite duonos kubelius ant popierinio rankšluoščio ir atvėsinkite.

3

Fermentinį sūrį supjaustykite mažais kubeliais.

4

Agurką nuskuskite, išimkite šaukšteliu minkštimą ir kas liko supjaustykite mažais kubeliais.

5

Laiškinius česnakus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite dubenyje. Pabarstykite druska bei pipirais. Jei mėgstate gardinkite majonezu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. O as Jūsų duona perku internetu Barboros parduotuvėje. Duona puiki ir nusipirkti patogu!

Rašyti komentarą