Sveiki, noriu paklausti is ko padarytas padazas?
Siandien gaminau pietums, super :))
O gal galit koki padaziuka rekomenduot prie sito patiekalo?
Ar vietoj rukytos lasisos galima zalia deti? nesugadins visko? 😕
vakar pamačius šiuos blynelius, žinojau ką valgysiu šiandienos vakarienei. Ir štai vakarienė pagaminta. Tobuli blyneliai. Padažiuką pagaminau iš grietinės ir naturalaus jogurto su trupučiu druskytės ir svogūnų laiškais. Super!
Labai skanus šitas padažiukas, ačiū!
Man vis dėlto patogiau buvo, kai gaminimo eiga būdavo surašoma. Va, sėdžiu darbe, atsispaudinau ir nešu namo. Gal kur yra nurodyta- tik nematau:)
O dabar dar namie turi „kurti“ kompą, žiūrėti, rašytis. Ačiū už dėmesį.
Tikrai, ir man patogiau kai yra ne tik video, bet ir surasytas receptas. Va, susiruosiau seimynai vakarienei siuos blynukus daryt, o video nepasileidzia 🙁 visa laime, kad nesu visai „zalia“, tai daug maz aisku ka su kuo makaluoti…..
Siuo klausimu ir as pritariu. Kartais nera laiko ziureti viso klipo. Nori greitai lekt i parduotuve, viska susipirkt ir prie puodu iskart 🙂
Puikūs blyneliai, labai patiko 🙂 Ačiū 🙂
Sveiki, norėjau paklausti, ar galima nedėti majonezo, kad sveikiau būtų? Gal kažkuom kitu pakeisti rekomenduotumėte? 🙂 Ačiū
Sveiki, aš niekaip nesuprantu kur tą vandenį dėt? Recepte įrašytas, o panaudojimo jo nematau. ačiū 😉
Šis receptas puikus 🙂 Tinka kai norisi kažko naujo 🙂
Nesitikejau, kad bus taaaaip skanu!!! Aciu labai!;)
Sveiki, ilga laika buvau ir, tikiuosi, liksiu Jusu gerbeja (nuo pirmos knygos…). Bet ar nebutu sunku receptus ir ju gamybos eiga uzrasyti, o ne kartoti TV laidu? Daug mieliau ir „skaniau“ skaityti, o video?.. Tuomet geriau eiti tiesiai i You Tube: daugiau informacijos, didesnis pasirinkimas.
(Nusipirkau zurnala – BEATOS VIRTUVE apie Kaledu patiekalus ir ieskojau nuorodos „Perliniai blyneliai su lasisa“)
O idomu ar skaniau butu su rukyta lasisa, ar su sudyta? As nesu didele rukytos lasisos gerbeja….
Beata, ar būtų galima vietoj pilnagrūdžių miltų naudoti speltos miltus?