Spausdinti

Bandelių prisikepsite iš Velykų pynės tešlos.

 

 

Jautienos mėsainiai su naminiu barbekiu padažu

0
komentarai
37
Porcijos
8 asm.
Kepimo, virimo laikas
8 min.

Mėsainio maltinukams:

2 kg maltos jautienos
3 svogūnų
4 kiaušinių
2 šaukštų druskos
2 šaukštų Dižono garstyčių
šaukšto Vorčesterio padažo
pipirų

Barbekiu padažui:

10 šaukštų mėgstamiausio pomidorų padažo
3 šaukštų sojų padažo
2 šaukštų raudonojo vyno acto
3 šaukštų rudojo cukraus
1 šaukšto Dižono garstyčių
1 šaukšto druskos
žiupsnelio džiovintų aitriųjų paprikų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Smulkiai supjaustome svogūnus. Suberiame juos į maltą mėsą.

2

Įmušame du kiaušinius ir du trynius (baltymų prireiks ruošiant mėsainių bandeles!), supilame padažus bei prieskonius, gausiai pabarstome pipirais.

3

Suformuojame plokščius mėsainių kotletukus ir juos iškepame.

4

Visus padažo ingredientus supilame į puodą ir kaitiname kol užvirs. Padažas paruoštas!

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Beata, norėjau paklaust gal ir kvailo klausimo:) kur geriau namų salygom kepti mėsainius? Keptuvėje ar orkaitėje?

  2. Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
    ir… 4-5 sauktai druskos?!?! cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂

  3. Norejau paklausti, kokia jautienos dali geriau pirkti, jei farsa noriu susimalti pats?
    ir… 4-5 sauktai druskos?!?! cia apie kokio dydzio saukstus kalbama? 🙂

  4. beata kiek cia iseis is dvie kg porciju truputi per daug o darant is puse kg visko keturgubai dėt mažiau?

  5. Labai skani mėsa! Padažas taip pat nuostabus. Tik pritrūko daugiau ingridientų, tai „paturbinom” ir gavosi super! 🙂

  6. 2saukstai druskos, siaube, nežinau kodėl tiek ir įdėjau! Vien druska! Išmesti teko. Nusivyliau receptu

Rašyti komentarą