8241
Beatos virtuvė

Varškės apkepas

(132)

Greitai ir paprastai pagaminamas, sveikas maistas. O bananai čia suteikia ypatingo aromato ir skonio.

Reikės:
  • 2 pakelių varškės
  • 3 kiaušinių
  • Apie 100 ml kefyro
  • 2 bananų
  • 2 šaukštų cukraus
  • 1 saujos razinų
  • 1,5 šaukšto miltų
  • Žiupsnelio cinamono

 

Na, galite su manimi ginčytis, kad varškės apkepas nėra greitas maistas, bet aš manau, kad greitas ir sveikas, ir kas čia tas pusvalandis jam  iškepti? O varškės juk taip nesunku užgriebti bėgant namo. Tradiciškai mes visi įpratę dėti manų kruopas į apkepą. Nežinau, kas nuo ko nusirašinėja, bet visi receptai, gyvenantys internete, šia tema yra nuobodžiai vienodi. Iš esmės, ir manų kruopos, ir miltai atlieka tą pačią statybinę funkciją – klijuoja ir tvirtina, nors lygiai tą patį, tik truputį švelniau, daro ir kiaušiniai, kurių čia – nemažai, tad galima būtų kepti ir visai be jokių miltų… Bananai varškės apkepui puikiai tinka ir sutrinti, pernokę bananai toliau sėkmingai gyvena bei praturtina apkepą kvapu, tūriu, skoniu, tik, deja, dėl bananų jis nebūna toks balsvai geltonas, o gauna truputį gelsvai pilkšvą spalvą, bet kai toks skonis – bala nematė spalvos…

 

Kaip paruošti:

1. Bananus sutrinti šakute.

2. Sumaišyti su varške ir kefyru, įmuškite trynius, baltymus palikite atskirai.

3. Suberkite cukrų, razinas, cinamoną, miltus – viską išmaišykite.

4. Baltymus išplakite atskirai ir atsargiai įmaišykite į varškės masę.

5. Kepimo formą patepkite sviestu, supilkite varškės masę ir kepkite pusvalandį orkaitėje 200 C.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (79 balsai, vidurkis: 4,22 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (132)
Komentarai
  1. Eiginta parašė:

    Na, zinokit tik pasibaigus Jusu laidai nubegau i virtuve kepti sio apkepo, nes visko ko reikejo turejau namie, todel nereikejo vaziuoti i parduotuve ir labai apsidziaugiau, kad galesiu isreiksti savo entuziazma 🙂

  2. gaba parašė:

    skaniai buva

  3. varskes apkepas parašė:

    ar vietoi kefyro gali pylti piena??

  4. varskes apkepas parašė:

    Labai skanus, purus, tirpsta burnoje…:) tikrai liko ivertintas..:)
    kepiau is grudetos varskes, skonis super..:) 10balu..:)

    • Alina parašė:

      sie zodziai viska pasako apie si receptuka !! niam niam niam……. Aciukas Beatute 🙂

    • Laura parašė:

      Kiek jus naudojote grudetos varskes, as norvegijoje gyvenu,ir labai noriu pabandyti si apkepa,bet cia tera tik grudetos varskes:(

      • Beata Nicholson parašė:

        Pamėginkite su grudėta manau puikiai pavyks, tik gal ja truptui nusausinkite, supilkite į sietelį ir leiskite nuvarvėti pertekliui drėgmės

      • La femme parašė:

        Laura, as elementariuoju budu cia sumaniau pati pasidaryt varskes, puse metu be jos pagyvenus…:) Nusiperki ekologisko KEFIR, pakaitini, kad vis dar galetum ikisti pirsta, ir supili i reti. Super greitas budas, nuvarva per 10 min max 🙂 *Na, is to pakelio kefyro iseina sauja varskes, tai jei apkepui, perku du). Gaunasi pati tikriausia varske! Sekmes 😉

      • Erika parašė:

        Aš grūdėta varške sublenderiuoju. Puikiai gaunasi.

  5. Kristina parašė:

    O kiek reikia varskes, 2 pakeliai-kiek cia gr.?

  6. vilma parašė:

    pries koki menesi ilindau as i Beatos virtuves tinklapi ir ka jus galvojat esu nuostabiausia seimininke pasaulyje 😀 ka tik prikepiau apkepo,visi lapnojo net ausys linko 😀 labai skanu,aciu uz nuostabias maisto gaminimo idejas,o svarbiausia kad ingridientai visuose patiekaluose nera labai imantrus,todel bet kuris gali naudotis Beatos virtuves receptais,jau zinau ko prasysiu Senelio Salcio 😀

  7. vaida parašė:

    rytdienos kepinys aiškus. turiu namines iš kaimo verškės ir visko ko reikia. ir labai smagu, kad be manu, man jie apkepe nelabai patinka.

  8. Eglle parašė:

    Kaip as megstu varskes apkepus!!! Si isbandysiu artimiausiu metu :)))

  9. Jurgita parašė:

    Siandien i svecius atvaziuos mama, begu i parduotuve pirkti produktu. noriu nustebinti savo smalize 🙂

  10. Laima parašė:

    Labai skaniai gavosi. Aš tik gal cukraus kitą kartą dėsiu mažiau, bet čia jau kaip sakoma kiekvienam pagal skonį. Ir beja, vietoj kefyro naudojau pasukas, tai gavosi manau neprasčiau 🙂

  11. Sandrike parašė:

    Pažiūrėjau laidą ir labai susidomėjau šiuo apkepu, bananai ir varškė… mmm… šyvakar pabandžiau iškepti… Skonis DANGIŠKAS, NEREALUS, PASAKIŠKAS. Gavosi toks saldus, bananinis, purus… Super. Dabar visus svečius stebinsiu šiuo nuostabiu patiekalu 🙂 Ačiū Beatai

  12. Šviesulys parašė:

    Pašautas į orkaitę. Laukiam rezultato.

  13. dainius parašė:

    Ziauriai gerai isejo tik varskes dejau 1kg ant normos tai valgau varksetukus bananinius 😀

    • Donatas parašė:

      Aš kaip ir Dainius pridėjau per daug varškės, kažkodėl pamaniau, kad turėjot omeny 500g varškės pakelį, tai gavos 1 kilogramas, tai kaip, kad Dainius sakė, valgau varškę maišytą su bananais, tačiau labai skanią 🙂

  14. Elvyra parašė:

    Deja, man gavosi bananu skonio istizes karstelejes kepinys. Ingredientus numatavau gramo tikslumu ir naudojau tikrai kokybiskus.

  15. Ernesta parašė:

    na susigundžiau ir aš šiuo apkepu, tik bananų nedėjau..ir ką Jūs manot? ištraukus susmego ir gavosi skysta varškė, nors dėjau 4š miltų..prasta kepėja vadinas iš manęs…

  16. M.Ž. parašė:

    O ar labai jaučiasi bananai?

  17. Aurelija parašė:

    Manus visa savo esybe nuo pat mažumės stūmiau iš savo raciono, o miltai varškės apkepe man kažkaip nelabai. Todėl naudoju džiūvėsėlius, labai gardu ir su jais 🙂

  18. dziude parašė:

    Na,zinote,dziaugiausi,kad nepasikvieciau kaimynes i svecius,nes buciau tikrai nustebinus.Kepu varskes apkepus,nes mano vaikuciai labai,megsta,taciau sis…..hm,gerai atrode,kol buvo orkaiteje,bet kai istraukiau ir pabandziau graziai ideti i lekstes,siaubingai nusivyliau tikra kose:(((saukstu teko kabinti:))bet sunus suvalge:))jam patiko:)antra karta abejoju ar bandysiu kepti.

  19. Ruta parašė:

    Labai greitas ir lengvas rezeptas. Buvo labai skanu, naudojau grudeta varske, kadangi ji buvo siek tiek slapoka, kefyro net nepyliau. Labai patiko ir vyrui ir dukrytei. Tikrai dar karta gaminsiu 🙂

  20. Milioniere parašė:

    Ka tik pasoviau i orkaite. Laukiu rezultatu 🙂

  21. Laura parašė:

    O kokia varškė turi būti? riebi ar pusriebė,ar liesa? kokia geriau?

  22. Arminas parašė:

    As su mama meginome kepti apkepa ir labai skaniai gavos. Ir nereikejo jokio sauksto. kaip rase dziude. Kazka ne taip padarete. 🙂

  23. Erika parašė:

    Is tikruju labai paprasta ir greita. Gavosi viskas puikiai, nei istezo nei subliusko. Tik truko skonio, nes nedejau razinu (neturejau), bananai nevisai prinoke, varske dejau 0,5 % riebumo gal kita karta reiktu deti riebesne. Bet taip tai viskas gerai 🙂 Dekui Jums Beata uz tuos nuostabius receptus 🙂

  24. Selina parašė:

    Be galo skanus apkepas, kepu jau antra karta ir nenusiviliu, visi draugai ir artimieji lieka patenkintais pilvais :))

  25. asta parašė:

    o ar galima naudoti president varškę? kaip tik turiu visą kilogramą šaldytuve:)

  26. Baski parašė:

    spalvai pagyvinti labai gerai čia įberti žiupsnelį ciberžolės/ kurkumos. skonio nekeičia, o švelnus geltonumas garantuotas 🙂

  27. J* parašė:

    Seip pati nebandziau sio recepto, bet esu kepusi varskes apkepa su kefyru tai del jo apkepas galejo gautis kaip kose

  28. Eglė parašė:

    man kažkodėl jis sukrito ir nesigavo toks purus, kažin dėl ko taip galėjo gautis? gal per daug baltymus sumaišiau?

  29. Kristina D. parašė:

    Na išties puikus apkepas, bananai tokį įdomų skonį suteikia. Labai purus ir labai skanus 🙂 Varškės dėjau truputėlį daugiau ~500 g. bet tai vistiek gavosi labai skaniai 🙂

  30. Odeta parašė:

    Isejo puikiai! Dziaugiames skaniu apkepu iseivijoje!
    Nezinau ar gerai padariau, bet 100ml kefyro, pakeiciau 70g grietine.
    Varske lenku parduotuveleje radau, bet kefyro ten nei kvapo;/

    • Zibutė parašė:

      Aš kefyro neturėjau, tai pakeičiau jį natūraliu jogurtu – gavosi gerai. Ačiū už receptą, labai skanu 🙂

  31. Lina parašė:

    ka tik si apkepa issikepiau ir dabar nemnioju, tikrai puikus, niam :)ir kitoniskas nei kiti varskes apkepai, bananai labai skaniai jauciasi.
    Is Beatos kolkas gaminau tris pateikalus: cantuci, turbo kefyra ir si, ir visi super 150% 🙂

  32. Niam niam parašė:

    Mano pirmas varskes apkepas gyvenime ir, manau, puikiai pavykes! 🙂 Ka tik istraukstas is orkaites, su kepimu kartu neuztrukau nei valandos 🙂 Jauciasi bananai ir svarbiausia, kad jis toks lengvutis ir purus! :)))) Tkriausiai del tu standziu baltymu….:) Tik kita karta desiu daugiau cinamono, nes labai ji megstu, taciau po vienos virtuvines avarijos, stengiuosi nepadauginti 😀 Lauksiu, ka namiskiai grize pasakys :)))
    Aciu Beatai uz puiku recepta! 😉

  33. apkepu megeja parašė:

    Dar vienas puikus receptas 🙂 labai megstu ir as ir mano seima varskes apkepus, sitas irgi labai greitai buvo sulapnotas 🙂 As isigudrinau apkepa kepti keksiuku formoje – gaunasi tokie sveikesni keksiukai, valgai vakariene kaip deserta 🙂 Dar ant virsaus pabarstau pagal nuotaika ar spinteles turini: kokosu drozliu, sezamo, ivairiu seklu, na o reikia labiau desertisko ar noriu palepinti savo vyra – ispraudziu pienisko sokolado gabaleli 🙂 Is standartinio recepto gaunasi apie 15 keksiuku, tai reikia arba mazinti apimti, arba tureti daugiau formu.

  34. Žavi parašė:

    Šiandien atsitiktinai įsijungiau laidos kartojimą per tv8. Komplimentai laidos autorei už skoningą laidos vinjetę, už šilumą, sklindančią iš ekrano.
    Tai va, sugundė mane apkepo receptas.
    Namai kvepia pyragais dabar 🙂 Puikiai pavyko apkepas. Su varškės kepiniais ne visada sekasi – dažnai jie neiškepa ilgai.. Bet šįkart – tvirtas, bet purus apkepėlis garuoja 😉 Tiem, kam nesigavo, gal padės mano pastebėjimai:
    nuo savęs įdėjau papildomą šaukštą su kaupu miltų – bijojau, kad nesutvirtės;
    dėjau vanilinio cukraus aromatui;
    neprisiminiau kokioj temperatūroj kepti, tai nustačiau 180 ir kepiau apie 45 min. Taip nepradėjo degti varškytės apkepo viršus ir vidus spėjo subręsti.
    Skanu 🙂 bananai čia labai tinka.

  35. Indre parašė:

    Na, ka jau kepu apkepa, tikiuosi, kad gausis dariau viska, kaip parasyti, vyras laukia, vaiksto aplink orkaite, labai laukia, kol iskeps 🙂

  36. Giedrė parašė:

    Sveiki,

    Kepiau šį apkepą gal prieš gerą mėnesį, gavosi puikiai:)

    Ačiū už receptą 🙂

  37. Ganute parašė:

    Suviliojo ir mane šis puikus receptas. Visą gyvenimą man nesiseka susidraugauti su varške :(, dabar šis apkepas jau orkaitėje, pažiūrėsiu kaip šį kartą varškė nusiteikusi mano atžvilgiu. 🙂 Tikiuosi mes su ja susidraugausime. 🙂

  38. Ingrida parašė:

    Kepiau siandien pietums… labai, labai skanus. Dukrytes kaip mat „sukirto“ savo porcijas.
    Dekui uz ideja;)

  39. Indrė parašė:

    aš turiu kaimiškos varškės, ji labai sausa, ar nereikėtų įdėti ko nors papildomai?

  40. panteriuke parašė:

    Na ir aš jau iškepiau šį varškės apkepą, visi namai kvepia.. 🙂 gavosi labai gerai ir skonis nuostabus :))
    ačiū Beatai už receptus 😉

  41. Augustia. parašė:

    Man 12 metų , gaminau šį apkepą tėvams po darbo vakarienei. Ir ką Jūs manot? Turbūt galvojat , kad nepavyko , bet … Aš iškepiau , man niekas nesubliuško, tik nedėjau razinų , nes aš jų nemėgstu , gavosi labai labai skaniai. Mama net 23.00 kai filmą žiūrėjau atėjo su apkepo gabalu rankose , tai ačiū labai už šį receptą . 🙂

  42. Jen parašė:

    Nuostabus apkepas! Tikrai gaminsiu ji dar ne karta

  43. Goda parašė:

    Labai puikus apkepas! 🙂 Tik valgyk ir valgyk toki skanesta! Niam! 😀

  44. Greta parašė:

    Eisiu megint kept apkepa, dziugu, kad radau recepta ne su manais. Bananu namie ner, tai naudosiu obuolius. O varskes – cielas kaimiskas ale ekologiskas suris, uzsistovejes, reikia sunaudot. Nezinau kas gausis. Pasiseks, pasidalinsiu. 🙂
    Aciu Beatai, kad parode, kaip is nykaus kasdienio maisto pasigaminti kazka nekasdienisko, skanaus.

  45. Gabi parašė:

    Siandien kepiau pietums! labai gerai gavosi, dejau siek tiek daugiau miltu, 1 banana ir nedejau razinu 😛 Kepsiu dar ne karta! 🙂 o idomu, ka galima butu ideti vietoj banano? Gal kokiu uogu? kaip manote?

  46. Enolla parašė:

    Na pyragas ikeptas paziuresim kas cia bus 🙂

  47. andzelika. parašė:

    labai noru gamiti bet mama neleze. ji kas tos mamos ka betule virtuve.

  48. Sansan parašė:

    Siandien gaminau-LABAI SKANIAI ISEJO!!!! Dekui, Beatai, UZ RECEPTA 😉

  49. NIAM! parašė:

    Nu toks tobulas…! Tik vietoj kefyro dejau „Pasuku“ jogurto…. ir valgiau su kavos skonio desertu… 🙂

  50. Gintare parašė:

    Puikus receptas, tiesiog tirpsta burnoje 🙂 Super 😉

  51. Eksperimentų mėgėja parašė:

    Jau orkaitėje apkepas.Labai tikiuosi gero rezultato,nes vyras (jis Beatos gerbėjas,be to,įtariu,ją slapčia įsimylėjęs,nes jau jam tai tik per skrandį kelias į kitur…o „Beatos virtuvę“žiūri kaip futbolą-tyliai,duokit paklausyt…:))) grįš iš darbo alkanas,kaip visada.Manau,pasimėgausime prie vakarinės arbatos.Labai tikiuosi,kad bus skanu,o juk kaip tikiesi,taip ir būna,ar ne?

  52. Gardutis parašė:

    Aciu 🙂 Gavosi gardus ir purus pyragas, mmm (^^,)

  53. A parašė:

    O vietoj kefyro galima pilti pieną arba jogurtą (su skoniu)?

  54. A parašė:

    Taip pat norėjau sužinoti, o keliems asmenims šis patiekalas?

  55. Zivile parašė:

    Aciu Tau Beata uz skania vakariene!!! Linkejimai is Palangos!!!!
    http://www.7sakalai.lt
    ::)))

  56. juj parašė:

    Taip skaniai atrodo, kepiau, ir visiskas skystalas gavosi :((( Dar pakepiau, it vistiek istisa kose.. recepto laikiausi. Nesuprantu kame esme..

  57. Jurgita parašė:

    Labai skanus apkepas:)

  58. Rita parašė:

    O man labai geltonas gavosi, nes dėjau naminius vištų kiaušinius. 🙂 Ir labai skanus apkepas ir nei ištižo, nei per minkštas. Viskas labai puiku 🙂

  59. Jurgita parašė:

    Tai va pries pora dienu ir as kepiau si apkepa ir ka galiu pasakyti, jog jis man per saldus gavosi, nors dejau tik viena sauksta cukraus, tad jei kas nemegsta per daug saldziai manau galima ir visai jo nedeti. O siaip kas del skonio man jis nelabai patiko, antra karta jo jau nekepciau, bet cia kiekvieno asmeninis skonis 🙂 Ir dar kazkodel jis man neiskilo, nors kiausiniu baltymus ir isplakiau iki putu :/

  60. il parašė:

    geltonumui idejau sauksta kukuruzu miltu ir apelsino zieveliu, ziuresim ar geltonuos 🙂

  61. Indre parašė:

    Aciu, labai skanu ir svarbiausia GREITA 🙂

  62. Agne parašė:

    skaiciau ir ieskojau receptu kokiu idomesniu varskes apkepu – sita irgi zadu isbandyt. Tik norejau pasipasakot, kad viena karta, kai namuose neturejau manu kruopu ir nenorejau bert miltu, dejau aviziniu dribsniu, bet tu plonu, suspaustu – ju piene nemirkiau. Na vyrui tai ypac patiko eksperimentas, sakyciau toks ‘sveikesnis’ varskes apkepo su aviziniais dribsniais variantas 🙂 tik norejau ideja pasidalint 🙂

  63. Renata parašė:

    labai skanus, kepsiu dar karta 🙂

  64. evelina parašė:

    koks padazas dera prie sio apkepo?

  65. Vita parašė:

    Vienas skanesnių apkepų.Valgau ir dar ne gana 🙂 Manau teks kepti antrą,nes šeima šio nebegaus 😀

  66. Daiva parašė:

    Sveiki, nesuprantu kaip jums cia skaniai gaunasi? Kepiau du kartus ir abu kartus teko ismesti, nes buvo ziauriai neskanu. Bandziau ir su namine varske ir su parduotuvine, gavosi slapias ir neskanus toks ispudis kad neiskepes. Zodziu nesuprantu kaip jums jis skanus?

  67. Rasa parašė:

    Isbandem- tikrai paprasta ir puikus skonis, aciu Beatai:))

  68. Daiva parašė:

    Bandziau si recepta su kai kuriais nukrypimais varskes turejau tik 280, kešyro neturejau, bet kai ismaisiau viska nusprendziau kad ir nereikia, pamirsau ideti miltus. Gavosi super skanus. Kepiau 45 min

  69. Airija parašė:

    labas Beata. Aciu uz nuostabu receptuka. niekad nebuvau kepus, ir neteko tikro ragaut, nes mamai vis nesisekdavo jo padaryt 🙂 teko is recepto razinas ismest, nes mano vyrai ju nemegsta ir gavos ganetinai mazai greit susivalge 🙂 jai noriu daryt dviguba norma man viska tiek pat det reik i abi normas ar i antra maziau kazko det ?

  70. Viktorija parašė:

    Kodel kepe buvo graziai pakiles, o baigus kepti radau ji sukritusi? …

  71. Violeta parašė:

    puikus apkepas išstumė apkepus su manų kruopom 🙂 kai tik namuose yra bananų kepam šį. Visada puikiai pavyksta.

  72. Ieva parašė:

    Tik pašoviau į orkaitę, tikiuosi apkepas bus skanus :)ačiū už receptą, Beata!

  73. ErikaM parašė:

    Na, butinai siandien isbandysiu, tikiuosiu tikrai bus toks skanus, kaip cia visi giria 🙂

  74. Karolina parašė:

    Sveikos, nesu didele kulinare, geda pripazinti bet nemoku atskirti baltymo nuo trynio ;/ todel norejau paklausti ar gausis jei deciau neatskirtus?

  75. migle parašė:

    Beata as jums is visos sirdies dekoju uz si recepta, niekada nesu kepusi varskes apkepo, turejau operacija tad reikejo imtis kazkokiu truputi sveikesniu liesesniu gaminiu, tai suvalgiau 2 didziausius gabalus:)))gal pilvas neplys:)))) aciu labai labai, kepsiu seimai savo dazniau, puikus purus ir nuostabaus skonio:)

  76. Kornelija parašė:

    laaabai skanus, dabar kaip tik gaminu jau antra karta :))

  77. Kristina parašė:

    Sveiki. as vietoj razinu dedu dziovintas spanguoles, skonis nepakartojamas:) gal kazkam bus idomu kas nedievina razinu ;)))

  78. Agne parašė:

    Iskepiau ir as. Pavyko viskas puikiai, tik skonis man nuo apkepo su manais mazai skyresi. Skanu ir sveika. Beja as naudojau 0prc. varske ir 0prc. jogurta vietoj kefyro. Tai gal net nelabai koloringa 🙂 vyras kapojo kaip isprotejas 😀

  79. Saulė parašė:

    Taip ir neradau atsakymo, ar galima vietoje kefyro pilti pieną? 🙂

  80. Justina parašė:

    Kepiau ir as vakar si apkepa, tik naudojau varkses gerus 800g, o kitus produktus dvigubinau, isskyrus miltus, ju kazkodel idejau tik pusantro sauksto, pasoviau i orkaite, ir pradejau skaityt komentarus, kad gali buti kose.. BET gavosi nerealiai skanus apkepas! Siandien atsales jis man dar skanesnis! ir sutvirtejo nuostabiausiai, ir bananai gerai labai tiko, ir tu miltu nei nereikejo daugiau. Tik as kepiau kokia 50min ir 180C laipsniu. Nu zo, labai jau patenkinta situo receptu, bus pakartota

  81. Vilija parašė:

    pasakaite o ne apkepas , tik vietoje kefyro idejau jogurto , o vietoje cinamono-vaniles Tiesa sakant su miltais man patinko dar labiau nei su manu kruopomis .Tik kepiau ne 30 o visas 50 minuciu , kol dailiai paskrudo . beje , kepiau is dvigubos normos – tokio gardesio butu neuzteke.Skanaus ,

  82. Ligita parašė:

    Miela Beata, esu varškės mėgėja, gal net maniakė. Taigi esu išbandžiusi daugybę varškės apkepo variantų, pareigingai laikausi nurodytos recepte tvarkos. Prašau paaiškinti, kodėl reikalaujama išplakti kaiušinių baltymus? Juk varškės apkepas visada sukrenta. Žiūrėjau ir konditerijos krautuvėse, apkepai sukritę, nors juos kepa meistrai.
    Būtumėte labai maloni, jei atsakytumėte.
    LINKĖJIMUKAI!

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Ligita, išplakus baltymus atskirai ir atsargiai įmaišius į varškinę tešlą, baltymai priduoda purumo ir lengvumo, todėl apkepas bus puresnis ir nesukris (aišku, dar būna orkaitės niuansai). Todėl pabandykite kitą kartą gerai išplakti baltymus ir įmaišyti juos prieš kepimą. Sekmės

  83. A.K. parašė:

    Sveiki,
    o man kazkodel rugstus gavosi, kazin kodel?:(
    gal nuo kefyro? (naudojau dvaro…)

    Dekui uz atsakyma;)

  84. Laura parašė:

    O kažin vietoj kefyro galima naudoti naturalaus skonio jogurtą? 🙂

  85. Gintarė parašė:

    Gavosi superinis apkepas! 🙂 Daugiau niekada nebepirksiu apkepų iš parduotuvės!

  86. Inga parašė:

    Sveika Beata! Jau turbut 100 kartu si apkepa kepiau tik be razinu! Nuostabus skonis 🙂 bet dabar sugalvojau ka nors naujo isbandyti vietoj bananu.. Ka manai apie kriauses? Gal visai ir neblogas skonis gautusi 🙂 aciu

  87. agne parašė:

    Labai skanus apkepas.dejau kukuruzu miltu (polentos) ir datuliu vietoj razinu ir labai mazai cukraus.
    galima pjauti peiliu bet minkstas niam.aciu Beata 🙂

  88. Gabija parašė:

    Mano pats mėgstamiausias apkepas! Itin lengvas,purus, tirpstantis burnoje. Ir taaaip greit paruošiamas. Kiekvieno savaitgalio atributas. Moku jau mintinai! Tik nededu nei razinu,nei cinamono,nes jų nemėgstu 🙂 ačiū,Beata,kad mano savaitgalio rytai būna tokie skanūs:)

  89. Eva parašė:

    nesigavo..tesla ir tiek..viska dariau tinkamai, ir kaip tycia baltymus isplakiau pirma kart standzius…

  90. kamile parašė:

    Ar kažin galima nauduoti grietine vietoj kefyro

  91. Ernesta parašė:

    Sveika Beata.
    Norėjau paklausti, 2 pakeliai varškes tai kiek cia maždaug gramų?

  92. Eglė parašė:

    Labai geras patiekas sportininkams, lieknėjančiim moterim, o skardą tik sviestu galima, ar kepimo popierium išklot ar kokosu aliejum?

  93. Ruta parašė:

    aciu, Beatut, labai skanus!!! tik mazai, lol 😀

  94. Neringa parašė:

    Jokio ypatingo skonio nepamaciau. Netgi sakyciau iprastinis apkepas su manais skanesnis. Vienas pliusas tikrai gaunasi nesausas gerkleje nestrigs.

  95. Gintarė parašė:

    labai geras receptas, valgė net mano mažylis 2 metukų;) Tik cukraus nedėjau, nes bananų per akis tokiam kiekiui. Palaukiau kol atvės ir niekas nesubyrėjo, kuo puikiausiai laikėsi 😉 juk su varškės apkepais visad reikia palaukt kol atvės prieš patiekiant 🙂

  96. Ria parašė:

    geras apkepas, bet mes jį truputį pakeitėme:

    vietoj kefyro – du šaukštai grietinės, ir apie 30 gr sviesto. Vietoj razinų – džiovintos spanguolės. Ant viršaus plonai pripjaustėme obuolių, kuriuos apibarstėme cinamonu. Labai patiko. Gal ir Jums patiks.

  97. Emilija parašė:

    vakar kepėme, viską dariau pagal receptą tik nedėjau razinų, nes vyras nemėgsta – vyras sakė, kad skonis kaip gardžiausio torto 🙂 ačiū už receptą! 😉

  98. Aušra parašė:

    Superinis varškės apkepas

  99. Renata parašė:

    Labai gardus, bet viena bėda man baigus kept jis sukrenta 🙁
    Mėginau palikt pastovėt orkaitėj, bet vistiek sukrito.
    Gal galėtumėt patart ką daryt, kad nesukristų? Ačiū!

    • Beata Nicholson parašė:

      Renata, galim stengtis kuo tolygiau išmaišyti kiaušinius. Bet varškės apkepas dėl savo tešlos tektūros dažniausiai kiek sukrenta po kepimo.

  100. Jūratė parašė:

    Nuostabus apkepas. Vietoj miltų dėjau kukurūzų kruopas;) saulėtas gavosi.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.