Beatos virtuvė
Beatos salotos su skumbre

Salotos su skumbre ir burokėliais

(1)

Skumbrę, rūkytą šaltai ir karštai, aš mėgstu nuo senų senovės – žuvis labai gera ir teigiama, riebi ir kupina visokių gėrybių, t. y. omega rūgščių. O kaip žinia, jų turime gauti daug, kad ir protas, ir širdis gerai veiktų.

Reikės:
  • Salotų lapų (gali būti ir kitokie žalumynai)
  • 2 virtų burokėlių
  • Karšto rūkymo skumbrės
  • Agurko (šviežio ar marinuoto)
  • Keleto ančiuvių
  • Kaparėlių
  • Alyvuogių aliejaus
  • Balzamiko acto

 

Kaip paruošti:
1. Į lėkštę gausiai dedame salotų ir pabarstome kaparėliais.
2. Supjaustome ir sudedame burokėlius.
3. Pakankamai stambiai suplėšome ir sudedame į lėkštę skumbrę.
4. Sudedame ant viršaus ančiuvius.
5. Viską pašlakstome aliejumi ir balzamiko actu.

Tai tiek apie apsiėdimą ir rūkytas žuvis. Kokius mažus maisto gamintojus Lietuvoje mėgstate ir žinote jūs? Rekomenduokite, prašau.

Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Mintys sako:

    Agurkas dinges kazkur recepto aprasyme:)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.