Gaminame:
Didžiausia skonio paslaptis čia yra su prieskoniais pakepintos moliūgų sėklos. Prieskonius galima rinktis vis kitus, pavyzdžiui, pakepinti tik su paprika ir kuminų milteliais arba aitriųjų paprikų milteliais. Galite ir visai jų nekaitinti, o valgyti tiesiog taip. O jei norite dar daugiau skonio mišrainėje, į užpilą visada galite įtarkuoti imbiero. Arba užpilą gaminkite šitaip: pilkite į keptuvę porą šaukštų aliejaus, berkite sutarkuotų imbierų šaukštelį, tada kario prieskonių mišinį, leiskite viskam sušilti, tada pilkite keptuvės turinį į dubenėlį, sumaišykite su citrinų sultimis ir medumi bei trupučiu druskos ir likusiu aliejumi – prieskoningas užpilas paruoštas.
Prie morkų visada galima pakviesti burokėlį arba salierą ar pastarnoką. Morka ir brokolis taip pat ne priešai žiediniam kopūstui, be to, vietoj kriaušės galite imti obuolį ar įberti saujelę razinų, smulkintų datulių. Malonumas kramtyti – džiaugsmas gyventi.
Mmmmmm….. atrodo dieviškai, reiks būtinai išbandyti 🙂
Pabandziau,dieviskai skanu.Moliugu seklos ten jega.
Mmmm kaip skanu! Labai laiku šį receptą užmačiau, nes jau buvo pabodę tos pačios salotos su pomidorais,salota ir pan… O čia taip paprasta bet dieviškai skanu. Prašom daugiau panašių receptukų 🙂
Labai geri receptai. Skanu ir sveika
Išbadžiau! Pavyko! Labai skanu:) O Moliūgų sėklų dėjau dvigubai 😀 Labai jau skanios buvo :):)
Kaip skaniai atrodo! Sakykit, ar tiktų kaip garnyras prie vištienos sparnelių medaus marinate? 🙂
Ne tik skaniai atrodo, bet ir yra labai skanu!:) Moliūgų sėklos labai tinka šiose salotose.
jau dabar seile nutiso 🙂