Beatos virtuvė
Beatos lazanija

Lazanija

(229)

Lazanija vienodai tinka ir šeimos vakarienei, ir didesnei kompanijai pamaitinti.

Print Friendly
Reikės:
  • Lazanijai:
  • 250 g maltos jautienos
  • 250 g maltos veršienos
  • 1-2 šaukštų aliejaus kepimui
  • 2 morkų
  • 2 svogūnų
  • 1 saliero
  • 2 mažų (po 400 g) indelių savo sultyse konservuotų pomidorų
  • 1 kupino šaukšto pomidorų pastos
  • Juodųjų pipirų, druskos
  • Šakelės čiobrelio
  • Šaukšto džiovinto raudonėlio
  • Poros lauro lapų
  • Šlakelio vandens
  • Pakelio Lazanijos lakštų
  • Padažui:
  • 40 g sviesto
  • 40 g miltų
  • 500 ml pieno
  • Geros saujos fermentinio sūrio
  • puskiečio sūrio (Džiugas puikiai tinka)

 

Dabar mėginu prisiminti, kada pirmą kartą gaminau lazaniją….. Ir negaliu, bet  žinau, kad tai buvo gana seniai. Atsimenu, kad dėdavau visko, neretai ji būdavo per minkšta ir išbėgiojusi į šalis, ne kartą esu keitusi baltą padažą varške ar grietine. Bet tvirčiausiai lazaniją vis tik suklijuoja paprastas baltas bešamelio padažas. Lazanija vienodai tinka ir šeimos vakarienei, ir didesnei kompanijai pamaitinti. Iš tiesų, mėsos troškinį galima pasiruošti iš vakaro, kad tą dieną, kai gaminsite lazaniją, beliktų tik pasigaminti baltą padažą ir viską susluoksniuoti.

 

Kaip paruošti:

Svarbiausia dalis yra mėsos troškinys su pomidorais, nuo jo ir pradedam.

  1. Gerai įkaitinam keptuvę ir dedam į ją pusę arba visą mėsą, priklausomai nuo keptuvės dydžio. Mėsą su mentele paskirstykite ir gražiai apkepkite, kad maži faršo šoneliai apskrustų.
  2. Kol mėsa skrunda, pasiruoškite daržoves: smulkiai supjaustykite svogūną, morkas, salierą.
  3. Kai mėsa apkeps, dėkite ją į puodą, kuriame viską troškinsite, o keptuvėje apkepkite daržoves: pradžioje svogūnus, paskui morkas su salierais.
  4. Kai daržovės suminkštės, dėkite pomidorų pastą (tyrę) ir prieskonius: čiobrelį, raudonėlį, lauro lapus, grūstų pipirų ir druskos.
  5. Dabar viską jau galite kelti į puodą, kuriame troškinsis visas reikalas ir supilkite pomidorus konservuotus savo sultyse.
  6. Uždenkite dangčiu ir leiskite viskam troškintis apie 45 minutes.

Baltas padažas

Puode arba keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, pamaišykite – pasidarys košelė, leiskite jai truputį pašilti ir pakepti, apie minutę, tada po truputį pilkite pieną ir maišykite nuolat su šluotele, kaitinkite ant ugnies kol pasidarys tirštas padažas . Ne per minutę viskas pasidaro, todėl būkite kantrūs ir pieną pilkite lėtai, po truputį, kad nesušoktų gumulais ir nuolat maišykite. Kai padažas bus jau sutirštėjęs, įberkite tarkuoto sūrio ir paragaukite, ar netrūksta druskos.

Lazanija:

  1. Įjunkite orkaitę 180-190 C
  2. Paimkite indą, kuriame viską sluoksniuosite. Indas turi būti aukštais kraštais ir ne per didelis. Dėkite truputį mėsos troškinio, ant viršaus lazanijos lakštą, tada vėl mėsos ir tuomet jau balto pažado. Tuomet vėl lazanijos lakštą, mėsos troškinį ir baltą padažą. Viršutinis sluoksnis turi būti mėsos troškinys ir baltas padažas.
  3. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 50 min.
  4. Prieš pabaigą ant viršaus užtarkuokite, jei norite, puskiečio sūrio.

P. S. lazanijos lakštų aš neverdu ir nemirkau, jiems išbrinkti užtenka drėgmės iš mėsos troškinio ir sūrio padažo.

Prie lazanijos  paruoškite didelį dubenį salotų arba virtų brokolių.

Print Friendly

Dalinkis:
Komentarai (229)
Komentarai
  1. Be proto skanu! sako:

    Pamaciau per televizija, perskaiciau is naujo internete.. nusprendziau pasigaminti.. nuo siol gyvenime nebepirksiu paruostos lazanijos parduotuveje. Aciu uz puiku recepta :)

  2. nuostabu sako:

    dekoju, Tau Beata, uz nuostabius receptus. Tavo laida mano virtuve padare daug daug ivairesne :) receptai nuostabus! ACIU Tau :)

  3. Eureka sako:

    Niu si lazanija tai nereali!!!! Mano dukryte pamaciusi laida iskart uzsiprase, o as taip tingejau daryti :( ,bet sutikau. Kiek anksciau kepdavau, tai man jos budavo kietos, riebios ir pan… o si tiesiog PUIKI!!! Draugem jau parekomendavau ;)

  4. Airina sako:

    Mes jau su merginom kepem, kepam ir vel kepsim!!!Aciu Beatai!

  5. Ugnė sako:

    Parašyta, kad reikia lazanijos lakštų pakelio, bet jų yra ir po 250g ir po 500g, tai kurio reikia?: )

  6. Valdas sako:

    Na mes irgi pamėginom …
    Sekantį kartą vietoje vieno saliero reikės dėti vieną saliero lapkotį :-)

  7. Pauius sako:

    Nu reikes pabandyti padaryti sia lazanija.
    O kiek reikia padazui istirpinti svirestio ir kiek deti miltu

    • a sako:

      Sviesto as ketvirtadali pakelio didesnio istirpinu ir maisau su kokiais 3-4 saukstais miltu (kol gumulai gaunasi).

  8. Pauius sako:

    Sviesto

  9. Rasa sako:

    Beata, o jei gaminti savo lazanija, kokia tesla uzmaisyt?

    • miela Rasa, teoriškai galima pasidaryti, lazanijos lakštų patiems, bet nors aš esu gaminusi, ir kartais ypatingomis progomis pagaminu pati pasta, bet šiaip tikrai visada perku iš parduotuvės…Norint pagaminti pasta reikia naudoti kietagrūdžių kviečių miltus itališki 00 vadinami, ir į tešlą dėti tik pasta ir kiaušinį vieną 100g miltų…bei aliejaus šaukštą..bet reikia mintyti nuodugniai, taip pat leisti tešlai ilsėtis tada kočioti/ džiovinti ir t.t.

      • Domas sako:

        Gerbiama Beata,

        Suprantu, kad komentaras yra visiskai nelaiku, bet norejau jus pataisyti, kad 00 miltai yra malami is minkstuju kvieciu. Tinkami pastai gaminti yra Grano Duro.

  10. Guste sako:

    Turiu klausimėlį: o į visą tą mėsytės padažą nereikia pilt šiek tiek vynelio? Kažkur kažką apie tą vyną girdėjau, tad pagalvojau pasitikslinsiu :}

  11. aleja sako:

    turejau kalakutienos tai idesiu vietoj versienos, bet man kyla klausimas kodel tiek ilgai troskinti reikia? buvau lazanija nurasiusi bet paziurejusi laida bandysiu vel. viskas tusinasi keptuveje.

  12. vaida sako:

    apsivalgiau! labai skanu.esu gaminus lazanija ir anksciau bet nelabai pavykdavo.aciu Beatai uz issamu aprasyma.tikrai gaminsiu ir ne karta!

  13. Aš esu Silvija man ir mano mamai labai patiko ši “ LAZANIJA“ bet man prie jos norisi kažkokio padažo. Ačiū už puikų repceptą!!!

  14. Skanumelis sako:

    Labai skaniai gavosi,vyras patenkintas! Aciu uz recepta :)

  15. Justina sako:

    Sveiki :) O keliems asmenims išeina tokių proporcijų lazanija? :) Lauksiu atsakymo!
    Visiems geros dienos!

  16. Nikė sako:

    Ačiū Beata, už šį receptą, šia lazanija susižavėjo net išrankiausias vyras! :) ) Tik norėjau pasiklausti ar jai reikia duoti atvėsti prieš patiekiant? Nes tokia kai katik iš orkaitės skystoka:)

    • ne nereikia duoti, atvesti, ji valgoma šalta…del skystumo, kita karta gerai nugarinkite padažą….tiesiog drėgmės per daug, todėl ir skystoka, bet tiesa, kad ji vos keleta minučių pastovėjus pasidaro tokia truputi tvirtesnė, bet jei drėgmės padažuose buvo per daug, tai nieko jau nepadarysi pasileis ji į šonus…

      • jovita sako:

        taip ir nesupratau..tai ji valgoma karsta ar cia isivele klaida:))reikes pabandyti ja..o kaip del kiaulienos pavyzdziui jei kitokios mesytes dabar neturiu?

  17. Eosta sako:

    Na, mano vyras liko sužavėtas lazanija ir Beatuko gabumais, tai vis ir klausia, kada vėl gaminsiu iš Beatos meniu :D Tik aš prisipažinsiu- negarinu to padažo…tačiau dėl to pavyksta ne prasčiau. Jau gaminau kelis kartus ir kaskart pirštelius apsilaižom :D

  18. help sako:

    as virtuveje visiska naujoke :( o saliero kuria dali naudot? lapus ar ta gumba? :)
    aciu uz skanius receptus ir sekmes!!

  19. Lina sako:

    Po keletos nesėkmingų bandymų lazaniją jau buvau „nurašiusi“ į negaminamų valgių sąrašą. Bet po TV laidos ir įkvėpta aukščiau esančių komentarų, nutariau paskutinį kartą pabandyti… Ir man pavyko! Visi patenkinti, gyrė, bet labiausiai džiaugiausi matyt aš pati :) Lazanija grąžinta į meniu :)

  20. dabka sako:

    Vakar išbandžiau lazaniją gaminti pagal šį receptą. Kai ką pakeičiau savo nuožiūra. Vietoj 2 indelių pomidorų savo sultyse, dėjau 1 ir dar plius indelį pomidorų padažo su daržovėmis. Kiek pamenu amerikoje kai buvau, jie dėdavo dar ricotos sūrio. Tai aš vietoj jos (neturėjau) sluoksnį dėjau liesos varškės pramaišiusi su jogurtine grietine. Ir lazanijos makaronus paviriau trejetą minučių prieš sluoksniuojant į skardą (p.s. vis dėl to pabijojau, kad po to gausis kieti makaronai, neiškeps). Skanumėlis tai SUPER gavosi.

  21. Elona sako:

    Vakar internete ieškojau lazanijos recepto per google su fraze „Lazanija, kuri visada gaunasi“.
    Prisipažinsiu, neesu virtuvės meistrė, bet ši lazanija būtent ir yra ta, kuri gaunasi :) Nuostabus dalykas, pirmą kartą gyvenime gavosi lazanija, kuri padėjus ant lėkštės neišsiskirsto.
    Ačiū ačiū ačiū!!!! Net mano subtilaus skrandžio vyrukui labai patiko, prašė pakartoti :)
    10 balų, 5 žvaigždutės, aukso medalis ir visi kiti geriausi apdovanojimai turėtų atitekti šiam receptui :)

  22. labai skanu!!!!!!!!! sako:

    Beata,zinok buvo tiesiog nuostabiai skanu.
    Aciu uz nuoastabu recepta!!!!!!!!!!

  23. jovita sako:

    norejau pasiteirauti ar tinka kiauliena vietoj versienos..arba aplamai vien tik kiauliena?nes kitos mesos nelabai vartojam seimoj..vistiena speju kiek per sausa..bet ar kiauliena ne per riebi bus?

  24. Rasa sako:

    tarp kitko, jau gatavo besamelio padazo yra ir Marks&Spencer parduotuvese ir Vilniuje. Paprasta ir greita. nors paties gamintas turbut butu skaniau. Dariau, labai jau ilgas procesas, bet labai skanu. Dar ir kaimynus pavaisinau :)

  25. Alina sako:

    Sveiki, as turejau daug neriebios maltos kiaulienos. Tad dariau tik is jos. Viskas gavosi liuks :) esu labai patenkinta nes iki siol nesu valgiusi lazanijos :D apie ja zinojau tik is Garfildo :D vyrui taip pat labai patiko, tad labai dekoju Beatai uz si receptuka !! :) Aciu!

  26. jovita sako:

    iskilo siokia tokia problema..cia anglijoj negaunu nei versienos,nei moliugo..pilna erienos,kiaulienos ir jautienos..nusipirkau jautienos..kuo pakeisti pasiulytumete versiena?dekui

    • nieko naudokite tik jautiena, puikiai tiks

      • jovita sako:

        labai jums dekui..pagaliau ryzausi padaryti lazanija..skanumelis..valgai ir valgyti norisi :) tiesiog gardumelis..db gyvenime nebepirksiu pirktiniu..nes nuostabiausia gaunasi namie gaminta..db dukryte pagaliau gales lepintis siuo gardumynu dazniau nei karta i metus :)

  27. Diana sako:

    Sveiki, dėkoju už nuostabų receptą – šiandien išbandžiau, net pirštus apsilaižiau, koks skanumėlis! Skanesnės lazanijos dar neteko valgyti :) Dabar gaminsiu ir gaminsiu :)

    P.s. aš naudojau tik jautieną, puikiai tiko.

  28. atmintinas sako:

    Puiku viskas pavyko :) labai skanus ainu daryti dar :D

  29. lazanija sako:

    Norejau paklausti ar sudejus lzanija i inda,ji turi buti pilnai apsemta padazu.
    Kazkaip ji man sausoka gaunasi ir virsutinis lakstas apdziuna.Tikriausiai reikia padaza pilti,kad apsemtu ir virsu?Aciu

  30. Lazanija sako:

    Siandiena dariau sia lazanija, gavosi super, skonis pasakiskas,. Dekoju uz puiku recepta:)

  31. Beata sako:

    Beata, norėčiau paklausti ar galima lazanija daryti be padazo???ar būtu skanu??? ;)

  32. Eva sako:

    Fantastika!!! :)
    Labai skanu! Vienas is geriausiu lazanijos receptu!

  33. Lazanija sako:

    Pameginsiu kept gal ir iseijs ;-)

  34. Vaiga sako:

    Skanumėlis!!!! :)

  35. Ramunė sako:

    norejau paklausti kokio dydzio indui sis receptas?? nes kai paskaiciau cia visai mazoka mesos iseina, o jos visai nemazai turetu detis tarp sluoksniu :)
    is anksto dekoju uz atsakyma :) Meginsim si skanumyna gardumyna :)

  36. Lazanija sako:

    Man 45 metai, bet be Beatos virtuves paslapčių, aš savo patirtim, virtuvej kaip 13. Man ir vaikai sako, kad skaniau pradėjau gamint. Gyveni mokaisi…Ačiū Jums :) O lazanija PUIKI.

  37. Lazanijos lakštai sako:

    Prašau pasakyti ar reikia apvirti lazanijos lakštus (ant pakuotės lietuvių kalba yra pažymėta tik sudėtis, o visa kita italų kalba).
    Ačiū

  38. Vika sako:

    O man mėsos ir balto padažo čia per daug, manau, reikia dalint per pusę. Nes man gavosi vos 3-4 sluoksniai tik makaronų lakštų, tai gavosi tokia skysta lazanija :) :) ir dar ne visą mėsos padažą dėjau, pasilikau kitai dienai…kitąkart dalinsiu mėsą ir balt.padažą per pusę…Bet šiaip gavosi skani, tik kad makaronų lakštų beveik nesijautė :D

  39. Lina sako:

    Miela Beata,
    o salierą reikia dėti šakniagumbį ar lapkotį?

  40. Trampampaila sako:

    Ačiū už nerealiai skanios lazanijos receptą :) Visad atrodė, jog tai sudėtingas gaminys, tačiau realiai viskas taip paprasta :)

  41. Agne sako:

    Hmmm as trupuyteli paviriau lakstus po kelis vienu metu tai jie sulipo baisiai negalejau atlupti teko deti sulipusius sluoksniais tai nieko jie beveik iskepe per valanda bet kadangi ju neuzteko virsutiniam sluoksniui ( nes buvo sulipe) ant virsaus uzdejau kelis nevirtus ir padazo uzpyliau tai tie pavirto i akmeni tiesiog tokie kieti iskepe…ir visas proceas uztruko apie 1val …skonis puikus bet pasta kieta??? padekit :-(

  42. aciu sako:

    Beata, Aciu jums uz si recepta – gavosi labai nerealiai!!! kiek bandziau kepti lazanijas – vis ne tai. o sis receptas – nuskyne viska :) )) ACIU!!!

  43. Judita sako:

    Žiauriai skani lazanija.Mums labai patiko :) Ačiū tau, Beata:)

  44. Artūras sako:

    Puikiai pavyko. Jau antras valgis iš Jūsų, Beata, virtuvės.

  45. Daiva sako:

    P. Beata, ačiū už receptą! Skanesnės lazanijos dar niekam neteko valgyt, šeima „sušveitė“ greitai šį skanumą ir pagyrė, kad lazanija nuostabi!

  46. Lazanija sako:

    Sveika, Beata,
    tavo patiekalai tiesiog NUSTABŪS! Daug jų esu išbandžius ir puikiai pavyko ;) ) bet visgi turiu klausimą dėl lazanijos ;) Kai aš ją kepu tai kažkodėl ji gaunasi riebi, daug aliejaus atsiranda bekepant… O taviškė atrodo tobula, kodėl taip yra? Nuo ko tas riebumas?

  47. Praeivis sako:

    Iš smalsumo paskaičiau komentarus. nejaugi nei viena savo smegenų neturit ? Beata o jeigu tas, oi Beata o jeigu anas … taigi darykit ir bandykit. riebi todėl, kad mėsą imat riebią ko gero iš kur tai Beatai žinoti. Po šimts, juk tai jūsų virtuvė. dėkit kitokius prieskonius, daugiau/mažiau žolių, mėsą keiskit, nedėkit sūrio… žodžiu bandykit, nes šitas receptas tikrai nuostabus

    • Lazanija sako:

      Oi atsiprašome, kad dar nesame patyrę virtuvėj. Man ne 30 ir aš vaikų neturiu, kad viską žinočiau, todėl norėjau pasiklaust žmogaus, kuris tikrai išmano, manau, viską apie virtuvę. Tokios nepagarbos nesitikėjau.. Jei negalės ji atsakyt tai nemirsim, baisaus čia daikto. Negalvojau, kad prašyt patarimo yra kažkas TOKIO…

      • oi aš pasimečiau apie ką mes čia???

        • Lazanija sako:

          Apie lazaniją :) ) Kadangi man dar tik 21metai aš nieko nesuprantu virtuvėje tai norėjau sužinoti ar lazanijos riebumas priklauso tik nuo mėsos? Aš visada kepu su kiauliena, gal dėl to ji gaunasi riebi? :) )

          • Miela Aušra riebumas priklauso nuo mėsos riebumo ir nuo to kiek aliejaus pilate kai ruošiate mėsos troškinį….kiaulienos būna juk ir liesos…lygiai taip pat kaip ir jautiena gali būti labai riebi, taig nesvarbu kokios kilmės mėsa, svarbu jos riebumas, ir aišku neperspausti su aliejum..skanaus ir sėkmės

  48. Ačiū sako:

    Beata, noriu Tau padėkoti už visus tavo patiekalus. Tos dvi tavo knygos nuostabios, esame išbandę daugybę tavo patieklų, ir visi be išimties pavyksta puikūs. Lazanija taip pat nuostabi, kaip tik dabar jau tuoj ją skanausime. Didelis AČIŪ dar kartą, TU nuostabi. :)

  49. Indra sako:

    Aciu uz puiku recepta! Kartojom po antra visa seima!!! :) Be to, tai buvo mano pirmas meginimas kepti lazanija, pavyko puikiai!

  50. Ieva sako:

    Sveiki, ar galima vietoj balto padazo deti mocarela?

    • galite, bet labai daug morazelos reikes, ir ji nesulipins viska, bei jei jos per daug lazanija truputi gumine gali buti, dali balto padazo pakeiskite mozarela, galite is viso balto nedeti, bet nebus ji tvirta…

  51. Megejas sako:

    Na ka, pirma karta darau lazanija, tikiuosi gavosi!!! keista bet kaikuriu ingridientu negalejau rasti Kipre.. :/ teko improvizuoti! :P

  52. Laurynas sako:

    O pačioj apačioj (ant pačio kepimo indo) reikia dėti lakštą ar pabarstyti mėsos ?

  53. Vyras sako:

    Super receptas :) Šis receptas man įrodė, kad moterį pakabint per skrandį yra itin paprasta :D Mano moteris vien pamačius jau lydėsi, o pavalgius negalėjo atlipti ; ) Seksas garantuotas :D

  54. Emanuelis sako:

    Reikės pabandyti.Tiraiausiai labai skaniai……

  55. Beatai sako:

    Sveiki Beata :) katik pasoviau i orkaite kepti lazanijas, pagal toki recepta kuri nurodet, bet klausimas toks… ar tas sluoksniavimas butinai turi buti toks, koki nurodet, ar galima sluoksniuoti savaip, pirma boloneze, paskui balto padazo, paskui vel bolonezes ir vel balto, taip sluoksniuti vinea po kito? as taip dariau, dabar laukiu kol iskeps

  56. LAZANIJA sako:

    as tai naudoju kiaulienos farsa ir kai kuriu ingredientu nenaudoju, bet vis tiek gaunasi skaniai :) ) kaip sakoma kiekvienam pagal savo :)

  57. Arūnė sako:

    Lazanija iškepė puikiai. Ir gaminimas buvo nesudėtingas,kepiau pirmą kartą ir buvo puiku:)

  58. panteriuke sako:

    kepiau pirma karta gyvenime pagal si recepta, tik naudojau kiaulienos farsa, ir gavosi PUIKIAI :) ))
    tik norejau paklausti Beatos, kam taip ilgai troskinti mesa su darzovem? :) ir ar nereikia skardos apacios kuom nors tepti? nes mes truputi aliejumi patepem. :)

  59. Agnė sako:

    Kaip man keista, kad kažkam nepavyksta. Juk viskas aiškiai parašyta, taip pat yra nufilmuota laida, kaip tiksliai daroma, jei nemokate, neimprovizuokite, darykite viską tiksliai, pasitikėkite Beatos žodžiu ir iškeps viskas puikiai. Iš tiesų, be proto skani lazanija, savaitgalį su vyru išbandėme, bus įtraukta į mūsų meniu ir reguliariai gaminama. ačiū Beatai!

  60. Rūta sako:

    šiandien ketinu kepti lazaniją draugams…
    ir iškarto internete rašau: „lazanija Beata“ :D
    kadangi pirma kartą ją kapiau pagal Beatos receptą ir puikiai išėjo… tad ir dabar vis dar pasižiūriu receptą čia, kad nepridirbčiau nesamonių ir viskas išeitų vėl puikiai :)

  61. Gelmine sako:

    lazanija paruosta, laukiu savo mylimiausio :) tikiuosi jam patiks.. aciu, Beata :) tu super saunuole :)

  62. julija sako:

    sveiki, norėčiau jūsų patarimo. o jei gaminu lakštus pati, ar nesutrumpėja pačios lazanijos laikas orkaitėje? nes dėčiau ką tik pagamintą lakštą:|?

  63. Snieguolė sako:

    Beata, receptas labai geras, esu gaminusi lazaniją ne kartą, bet niekada netroškinau taip ilgai mėsos ir daržovių. Nuostabu, ačiū už receptą. Sėkmės naujame sezone.

  64. A ga ni sako:

    Vieną sluoksnį dariau grybų, pranoko lūkesčius niam mmmmm

  65. A ga ni sako:

    Lakštus prieš dedant pamirkiau karštam vandeny, pabijojau kad bus kietoki, bet reikėjo paklausyt Beatos :)

  66. ausriki sako:

    Pirmą kartą gyvenime dariau lazaniją ir susigundžiau ją daryti, pažiūrėjusi Beatos laidą, iki tol tekdavo ragauti tik kitų padarytą :) Na žinokit, nesigiriant, bet tokio nepaprastai gardaus skonio lazaniją tikrai ragavau pirmą kartą (ir ne tik dėl to, kad gaminau pati). Ačiū tau, Beata, kad praturtinai mano šeimynos virtuvę dar vienu neapsakomai gardžiu patiekalu :) Didžiulės sėkmės toliau rengiant savo laidą :)

  67. Petras sako:

    Zmona isvaziavo atostogu, einu gamint lazanijos!

  68. Aušra sako:

    Pirmąkart gaminau ir išėjo pasakiškai ;) grįžusį savo vaikiną labai nustebinau,sakė nėra valgęs skanesnės :) tik receptą pati šiek tiek pakeičiau,iš kiaulienos faršo,mažiau kai kurių produktų ir žolelių :) bet super,ačiū :) puikus receptas :)

  69. Ede sako:

    Tobula lazanija.Aciu Beatai:)

  70. Agnė sako:

    Labai dėkojam Beatai, už nuostabų receptą. Buvo labai smagu gaminti, kadangi gaminome kartu, su mylimuoju. Jis griebėsi darbo, net ne[rašomas. Buvo smagu gaminti. Patiekalas iš tiesų NUOSTABAUS skonio. :)

  71. Siaubas sako:

    Man tai čia muilo per daug, o šiaip improvizuoju kepdama.

  72. Jolanta sako:

    Super!!! Niekada nedariau lazanijos, si pavyko is pirmo karto tobulai :) i troskini dejau papildomai cesnako 3 skilteles ir paprikos, labiausiai bijojau baltojo padazo – bet ir jis pavyko tobulai! Vyras gyre, sake italai gali atvaziuot pasimokyt :) )) Aciu:)

  73. Viktorija. sako:

    Va katik su broliu pavalgėme. Labaai skaniai išėjo. Labai ačiū Beatai už šaunų receptą!

  74. Julija sako:

    Nepakartojamo skonio lazaija… Saunuole, Beata :) !

  75. OO sako:

    Lazanijos buvau ne mėgėja, bet kai apsivalgiau šios…
    Dvigubą porciją. Darysiu dažniau.

  76. Monika sako:

    Man cia nieko įspūdingo. Pilna visokių tokių lazanijos receptų, ir visi neblogi. Ir šis jau labai panašus į vieno gero italų virėjo lazanijos receptą. P.S. mane nervina tokios „namų šeimininkės“ pasigimdo vaiką, neturi ka veikti namie, tai pasidaro „profesionales“ virėjos. Pilna tokių kaip Beata (tik neisizeiskit, tiesiog nuomone isreiskiu.)tik jos neturi pazystamu televizijoje ar seip tar žvaigždžių, kurios padėtų išpopuliarėti.

    • Sutinku nesutinku sako:

      Tai bet juk niekas ir nesako, kad ji profesionalė.
      Nors ir sutinku su tavimi, tačiau man Beatos patiekalai vis vien patinka. Tik nežinia, ar ji pati atrado tas savo ,,gaminimo paslaptis“, ar jas išplepėjo koks nupirktas(papirktas) šefas, kuris turėjo sumaitotą veidą ir netiko staipytis prieš kameras.

  77. audrius sako:

    Pradzioj trukde, kad tarkim ir pakepint svogunus neparasyta mad aliejuj… bet kai pagaminau ir darbe valgiau, kad net ausys klapsejo, tai manau sis receipt as reikalauja geriausio ivertinimo lazaniju srity:)

  78. Migle sako:

    Labai nuostabus receptas !

    O labiausiai likau sužavėta patarimu neapvirti lakštų! Viskas gavosi tiesiog super.

    Ačiū!

  79. Jolanta sako:

    Lazanija gavosi, tai jau šaunu :) Tik ko gero supratau, kad raudonėlis man nepatinka :) O šiaip liuks, kepsiu vėl.

  80. Dovile sako:

    Lazanija nuostabaus skonio:) tik per maza kepimo inda pasirinkau, truputi isbego per krastus.:)

  81. Dovile sako:

    Beje gaminau is to , ka turejau namuose:) Dejau tik kiauliena, ciobrelio neturejau, todel pagardinau baziliku, ir nedejau salieru:) Vistiek labai skanu:)

  82. Monika sako:

    Sveiki, as jau antra karta gaminu lazanija pagal si recepta, skanumelis!!!!! Aciu poniai Beatai, kad dalinasi savo virtuves paslaptimis su mumis!!!!

  83. Enrika sako:

    Gaminau pirmą kartą ir labai bijojau, kad išeis nelabai skani, bet pasirinkau jūsų, Beata, receptą. Tai galiu pasakyti, kad gavosi tokia kokią ir įsivaizdavau :) Laaaaabai ačiū jums, kad dalinatės su mumis tokiais receptais :)

  84. Eglė sako:

    Sveika, Beata, gaminau lazaniją, labai skani gavosi, ačiū už receptą, beje, visi receptai labai geri, skanūs, unikalūs, (ypač žagarėliai) :) ))) Turiu Jūsų kepinių knugą, man ji labai patiko, Šaunu, kad Lieuvoje yra tokių šaunių ir gabiu kulinarų!!!! :)

  85. As sako:

    Na reikes ir man isbandyti, jau buvau praradusi vilti, kad kada man iseis normali lazanija. Vis gaudavosi sausa, kieta, visi sluksniai kas sau. Ar perkepu, ar skyscio per mazai nzn. Vienzo bandysiu, jei daugumai gavosi:)

  86. Ieva sako:

    Labai skani! gal pirmą kartą mano gaminta lazanija buvo gan tvirta :)
    Su mama padarėm išvadą, kad Beatos receptais tikrai verta pasitikėti! ačiū :)

  87. Sonata sako:

    Sveika Beata,norejau paklaust ar tikrai pirma reikia deti mesos sluoksni i inda?Nes kazkada dariau tai tas pirmas mesos sluoksnis prie dugno tiesiog pridege.Galima sakyt mesa buvo kaip angliukas.Sakau gal pirma galima det laksta ir tada mesyte?Ir dar ar reikia inda istepti kokiais riebalais pries sluoksniuojant?Aciu.

    • oi jei jums pridege tai nedėkite mėsos, bet pastos lakštas irgi pridegs, pabandykite taip, gal bus geriau,idomu kodėl jums pridega? gal temperatūra per aukšta ir padažas per sausas? įpilkite porą šaukštų vandens į dugną

  88. Nijolė sako:

    Ačiū Beata už superinį receptą.
    Paprsta ir svarbiausia labai skanu :)

  89. Sonata sako:

    Aciu,pabandysiu:)

  90. Greta sako:

    Ačiū, Beata! Iškepiau savo vaikinui valentino dieną, gavosi tobulai! Abu likom sužavėti, jis mano „kulinariniais sugebėjimais“, o aš super receptu. Tai pirma lazanija kuri man gavosi be priekaištų:))
    Dar kartą, ačiū!

  91. Inga sako:

    Vietoj lazanijos pirktinių lakštų pasigaminau savo tešlą ir plonai iškočiojau. Pavyko tobulai! Ačiū už receptą!

  92. Jurgita sako:

    va kaip tik kepa mano lazanija, komentarus skaitineju ir galvoju, kad per tirstas man baltas padazas tikriausiai bus gavesis, nes man jis visai neapibego aplink viska :-( kazin ar nebus lakstai kieti????? va va va bus bedos ko gero, einu ziuret…….

  93. Greta sako:

    Labas Beata, neseniai antra karta kepiau lazanija pagal Tavo recepta labai gerai viskas pavyko, labai skanu buvo, nes jau buvau issigandus, kad neapvyks, nes pirma karta nelabai gera gavosi. Aciu uz idomius ir skanius receptus.:)

  94. Erika sako:

    Lazaniją gaminau pirmą kartą ir likau patenkinta! Gavosi super, vyras liko labai patenkintas :) Ačiū, Beata už šį nuostabų receptą!

  95. MIKAS sako:

    Skanu! Ačiu!

  96. Vilija sako:

    Super! Labai patiko!

  97. kristina sako:

    Beata,didelis aciu uz puiku recepta,neskaitant to,kad teko pavargti su baltu padazu,kuri dariau pirma karta,pavyko puikiai:)))skanu nerealiai!!!

  98. rasa sako:

    Pirmą kartą gyvenime ruošiau lazaniją – sūnus labai prašė, tai ieškojau recepto ir apsistojau ties šiuo, nes man patinka paprastai ruošiamas maistas ir kad kuo mažiau ingredientų būtų.
    Gavosi puikiai – sviestuko dėjau mažiau truputį ir naudojau vištienos faršą – gavosi tikrai puiki lazanija. Vėl gaminsiu, nes labai patiko…….

  99. Lina sako:

    Sveiki, norejau paklausti, ka galima deti vietoj pomidoru, nes as ju neturiu, taciau turiu visus kitus produktus reikalingus lazanijai, t.y. lakstus, jautienos farsa, pipiru, druskos ir besamelio padazui visko turiu, tik galvoju kaip pagardinti be pomidoru savo sultyse. Gal galima naudoti paprastus pomidorus ar pavyzdziui ideti truputeli kecupo? Lauksiu patarimu, nes labai noriu pasigaminti lazanija :)

  100. Brigita sako:

    Nerealiai skaniai pavyko, super Beata kaip visada nepavedė :) Ačiū tau :)

  101. Bandziau sako:

    Aciu, kaip ir gardziai gavosi, taciau as nedejau saauksto radoneliu, nes pamaniau, jog per daug ir pipiru dejau kelis ziupsnius, nes vis truko ragaujant :) tiesa, gal patarsit ka daryti, kad taip prie puodo dugno neliptu troskinama mase?;) ad CIA puoda man keisti reiktu ?:)

    Aciu !

  102. Viktorija sako:

    Super pavyko!!!

  103. Karolina sako:

    Fantastiškai pavyko!!! Didelis pliusas, kad nebrangiai kainuoja, paprasta pagaminti.

  104. Ramunė sako:

    O man gavosi labai gerai, patiko visai šeimai. Šis receptukas nuostabus, iškart įsirašiau į savo senutę receptų knyga :) Labai dėkinga Beatai

  105. Klaudijus sako:

    Labai skanu:):)

  106. Deimantė sako:

    Man kyla du klausimai : 1) ar pomidorus pilti su skysčiu ? 2) ir kurioje vietoje dedasi ta pomidorų pasta,nes nepaminėjote :) bandysiu gaminti ir tikiuosi ,kad pavyks …

  107. Kristina sako:

    Tikrai labai, labai, labai skanu :) lapnojom visi net ausys linko.

    Tik aš nepaklausiau ir pirmiausiai išklojau makaronais skardą, toliau padažas mėsa, makaronai ir t.t. tai apatinių makaronų kai kurie kraštai liko neiškepę :( bet skoniui tai nesutrukdė.

    dar norėjau paklausti kai į padažą sudedi sūrį kiek laiko reikia virinti ar laukti kol užvirs, nes man padažas gavosi gana tirštas. Ar teisingai?

    • teisingai turi buti tirštas jei atrodo kad per tirštas tai galite įpilti pieno, bet iš esmės tai nereikia jo virti visai,….įdedat sūris ir viskas, jei per ilgai virsite jis tirštės…karščio reikia kad miltai išbrinktų ir sutirštintų padažą, bet tik tiek….

  108. Dovilė sako:

    Miela, Beata, o ar kepant lazanija reikia pridengti dangciu? ar atvira turi buti?

  109. Renata sako:

    Tikrai labai skanus patiekalas, gaminau pirma karta ir pavyko:) seimyna taip pat ivertino teigiamai. Aciu:)

  110. vikute sako:

    Beata lazanija nuostabi.jau ne viena karta esu dariusi ir labai patenkinta,kaikurios komentarus paskaicius net juokinga darosi recepte viskas aprasyta o uzduoda tuos pacius klausimus…

  111. ingrida z. sako:

    super skanu ! aciu uz receptuka

  112. gailė sako:

    laba,
    o ar nesvyla lazanija neįpylus nei vandens,nei aliejaus,nei skardos sviestu neištepus?dabar ką tik pašoviau į orkaitę.lyg ir viskas neblogai gavosi,bet baisu,kad nesviltų….labai laukiu atsakymo.dėkui.

  113. gailė sako:

    va ką tik pavalgėm.labai skani,bet vienas defektas,kad makaronų lakštų šonai liko kieti…..:(.ką daryti kitą kartą/KĄ DARIAU NE TAIP?

  114. Indrė sako:

    Jautikriausiai 2 metai kaip neprisiruosiu kepti lazanijos :) ))) nes visa laika bijodavau kad nesigaus,bet pamacius si recepta tikrai pasidarysiu!!!!!!!Mano dukrytei laaaaabai patinka lazanija :)
    Aciu uz recepta!!! Sekmes!

  115. Vilma sako:

    Liko 10 min ir ragausim..bet pavyko viskas super,neskitant ,kad nedejau saliero,nes negavau..:)

  116. vyras virtuvej sako:

    Beata, visada iesaku receptu pirmiausia pas tave arba pas Oliveri.
    Aciu, lazanja pavyko puikiai!
    Super duper!

  117. Laura sako:

    Nuostabi lazanija!!! Gaminkite visos!!

  118. krista sako:

    Siandien pirma karta meginau kepti lazanija, tiesa kadangi gaminau viena, uztrukau 3 su trupuciu valandos, bet vargas atsipirko, visa seimyna ivertino 10 balu is 10. Skonis fantastiskas! Nepagailekite laiko ir nustebinkite savo seimas. Aciu Beatai uz si fantastiska receptuka!!!

  119. Zilvinas sako:

    Beata ačiū už receptą.Nuostabus patiekalas, gera stebėti kaip jis dabar čirška orkaitėj. Skanaus! ;)

  120. Reda sako:

    Sveiki, man mėsos troškinys gavosi labai skystas, jis toks ir turi būti, ar tiesiog nupilti kažkiek? Ačiū

  121. renata sako:

    puikus receptas,,,,aciu

  122. Agata sako:

    As mesos troskini dar sumalu blenderiu. Super mase vientysa iseina ir po to pjaustant kitaip gaunas :)

  123. Agata sako:

    ach, ir dar :) kadangi dievinam su vyru cesnakus ir bazilika. tai to dadedu i troskinuka vietoj salieru :)

  124. Jūratė sako:

    Skanumelis… Ačiū!

  125. Renatamik sako:

    Prisidedu ir as prie gausybes komentaru.Darau sia lazanija antra karta per menesi si ir kuo puikiausiai viskas gavosi. Pavaisinau ir drauges seima.tai valge ir ju isrankioji dukra ir sake kad skanu.Tik pridursiu kad pakeiciau darzoves pagal save kokias megstu ir troskinau 15min. Aciu Beata uz recepta.

  126. Lazanija sako:

    Ar skanu ?? Mums su mama reiketu pameginti :)

  127. Kristina sako:

    Norejau paklausti, kur galima butu rasti si Beatos video su siuo receptuku :)

  128. Augustė sako:

    Pirmą kartą gaminau lazaniją, labai džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent šį receptą ;) Super.. paprasta ir labai skanu!!!

  129. Jolita sako:

    Labai skanu!

  130. Siga sako:

    Aš taip pat gaminau pirmą kartą, labai puikiai gavosi, anytai labai patiko, šeimyna taip pat neliko abejinga. Paprasta, tikra, sotu. Ačiū už receptėlį.

  131. Karolina sako:

    Pirma karta gaminau lazanija ir labai bijojau del tu lakstu, nes draugem buvo visko :)

    Pirmas blynas beveik buvo neprisviles :D dejau naminius vakuotus pomidorus savo sultyse o jie buvo labai rukstus, tai mesyte gavosi rukstoka tokia, bet vistiek buvo skanu :) kita karta pomidorus pirksiu :D

  132. Saulius sako:

    Super viskas pavyko, aciu

  133. Laurynas sako:

    Labai labai skanu buvo :)

  134. Lina sako:

    Man neypatingai pavyko,indas šiek tiek platesnis už lakštus,tai pakraštėliai kai kur liko sausi. O ir rieboka,nors faršas jautienos.Su bešameliu daug gaišaties,gavosi idealus,nors pirmąkart dariau. Recepto laikiaus,bet vis tik ,tas faršo skonis manęs nesužavėjo. Įvertinus produktų, ir pastangų kainą,savikaina didelė,o skonis makaronų su faršu ir tiek..

  135. Edita sako:

    Vakar isbandziau receptuka, labai skanu, tik saliero neturejau, bet ir be jo „pirstus apsilaizem“ Aciu ,Beata,uz recepta!

  136. Viktorija sako:

    Vaikysteje ne viena karta esu valgiusi lazanija Norvegijoje,pagal vienos moters recepta,jau nekarta bandziau daryt,bet sis receptukas butent toks kaip tais senais gerais laikais, aciu Jums :) Vyras beje irgi labai isgyre :)

  137. Egidijus sako:

    Labai gerai viskas gavosi, užtruko apie 2,5 valandos, bet buvo verta. Nesigavo tik baltas padažas, gal per ilgai laikiau ant ugnies, nes vėliau jis sukietėjo ir keptuvėje atrodė lyg ka tik išlyditas sūris. Bet bendrai paėmus lazanija tirpo burnoje, AČIŪ už receptą! :)

  138. Egle sako:

    Labai skanu ir lengva pagaminti! Rekomenduoju visiems :)

  139. Aiste sako:

    Lazanija gavosi labai skani!!! Vietoj saliero naudojau tik kelis jo lapkočius, dar improvizuodama papildžiau moliūgu ir špinatais. Patiko lengvai paruošiamas baltas padažas. Šios lazanijos privalumas, jog ji nėra tokia riebi, kaip mano ankščiau išbandytos

  140. Izolda sako:

    Super receptas ! Visai seimynai labai patiko :) labai patenkinta, kad radau si recepta :)

  141. Indre sako:

    labukas, ir as noriu pasidalinti, kad receptas nerealus, teko improvizuoti, nes neturime orkaites :( bet turime keptuve :D vietoj lazanijai skirtu makaronu naudojau fetucini makaronus, rezultatas buvo tobulas :) p.s. Beata, kreipiuosi su prasy mu, gal galetum per savo laida ar siaip papasakoti koki idomesni deserta neturintiems orkaites

  142. LIjana sako:

    Norejau paklausti o kur tu lakstu galima isigyti ?

  143. Vika sako:

    O manęs nesužavėjo… Nepatiko įdaras. Mėgstu salierą ir daržoves, bet man čia jų buvo ryškiai per daug. Saliero dėjau pusę, bet bendras daržovių kiekis tikrai nemenkas gavosi. Tokiam kaip minimum 1 kg mėsos reikėtų. Ir makaronu per daug. O gal mano forma per plati(?)… nes toks jausmas kad vien makaronus valgyčiau. Nors šio recepto foto matau irgi vien makaroną… Patarimai iš mano pusės būtų dėt dvigubai daugiau mėsos (arba per pus mažiau daržovių), ir vietoj 1 skardinės kons. pomidorų dėt indelį pomidorų padažo, nes skysčio ryškiai trūko.

  144. loreta sako:

    Aciu Beata..tikrai nuostabus receptukas.nesu labai megeja makaronu.bet sis receptukas tikrai nearelus

  145. rita sako:

    norejau paklaust kokio dydzio kepimo inda naudojote?

  146. lina sako:

    nesuprantu kam reikia apgaudineti zmones?jaigu neturi kur deti pinigu gali pirkti lazanija niekas man neisejo ismeciau lauk kaip sake ta moteris katinams pavalgyti tiek varso sunaudojau suris sudege,lakstai kieti neiskepe fuuuuuuuu.geriau issikepu pati blynu naliesniku ir pridedu ko sirdis geidzia.

  147. Ugnė sako:

    Lina, kodėl apgaudinėti? Jau kelintą kartą darIau lazaniją ir vis skirtingai gaunasi, tai pradėjau abu padažus skystesnius daryti ir gaunasi taip firmovai, kaip restorane kokiam :) Nes lakštų kampiukai irgi būdavo kieti. O sūrį, kad nesudegtų reikia tarkuoti baigiant kepti ir tik palaukti kol apskrus. Ačiū, Beata už puikų receptą

  148. Ieva sako:

    Sveiki, as norejau pasiklausti ar i baltaji padaza reikia deti tik fermentini ar ir kietaji suri? :)

  149. I sako:

    O ciobrelio sakele, lauro lapa taip ir palikti toje mesoje??

  150. Justina sako:

    O aš šį receptą labai myliu ir visiems rekomenduoju!!!
    Kai pirmą kartą dariau pagal šį receptą – lazanija pavyko T O B U L A I :) ir tai kartojasi kas kartą, kai gaminu pagal šį receptą.
    Įdarą aš pasikeičiau pagal save: dedu morkytes, tarkuotą cukiniją, faršą (kokį turiu arba kokį nusiperku) ir supilu didelį indą pomidorų savo sultyse.

    Galiu tik prisijungti prie tų, kurie dėkoja Beatai už šį receptą :) AČIŪ :)

    p.s. ir dabar kepu lazaniją:)

  151. Inga sako:

    Lazanija nuostabi!
    Ačiū, Beata, už puikų receptą!
    Viskas paprasta ir gardu :)
    Kad lakštų kampai nebūtų sudžiuvę reikia kuo kruopščiau paskirstyti padažą ir įdarą ir viskas gaunasi puikiai.

    Mano vyras sakydavo: „na lazanijos tai aš tikrai nemėgstu“, nes buvo nevykusiai paragavęs kažkur kavinėje, o dabar sako: „patiekalas numeris vienas namuose“ :)

  152. vida sako:

    Labai skani lazanija pavyko, tik kita kart kai darysiu reikes daugiau balto padazo.:)

  153. evelina sako:

    Sveika Beata,
    gyvenu uzsienyje, bandau gauti fermentinio ir puskiecio surio, kaip angliskai vadinasi? Nes cia ju daugybe rusiu ir pavadinimu.

  154. Karolina sako:

    norėjau paklausti, o jeigu vietoj pieno naudočiau sultinį, padaže?

  155. R sako:

    kuo butu galima pakeisti saliera – nemegstu jo ?

    • Kristina sako:

      Aš jo visai nedėjau, nes tiesiog nemėgstu :D Ir nieko, viskas puikiausiai gavosi, nebe pirmą kartą pagal šį receptą :) Nors nemoku laikytis nuorodų tiksliai, tai kaskart gaunasi skirtingai :) Pomidorus naudojau naminius, konservuotus savo sultyse, dar papildomai pomidorų sulčių pyliau, mėsą kelis kartus ėmiau kiaulieną (nes naminio paršiuko buvo), tuomet, kad nebūtų riebu, tiesiog nepyliau aliejaus į keptuvę, o lėtai pakaitinau, kol iš mėsos atsirado sulčių :) Ir, kaip Beata akcentavo, svarbu iiiilgai troškinti – nežinau, kas ten pasikeičia, bet tikrai į gera :D Žodžiu, kaip bepažiūrėsi – tobula šį lazanija!!!

    • Gerda sako:

      nesijaučia saliero visai, kai iškepa, aš irgi nelabai mėgstu, pabandykite vieną kartą:) jeigu jausite, kitą kartą nedėsit:) nerealus skonis :)

  156. Gerda sako:

    ką tik pasidarę prisivalgėm:) nerealus skonis :) Lazaniją esu dariusi pagal kokius 4 receptus ir visi buvo nevalgomi :) (p.s. čia ne iš Beatos receptų), bet šita nereali rimtai. Ačiū labai :)
    p.s. čia, kas darys – viską dariau pagal receptą, turiu omenyje kiekius ir produktus
    labai labai ačiū, Beata :) pagaliau pamėgau šį patiekalą

  157. jolanta sako:

    Nebežinau kiek kartų gaminau šią lazaniją. Super skanu. Tik į mėsos troškinį pilu šiek tiek raudono vyno. Dukros komentaras: „kas sugalvojo šitą receptą yra dievas :-) “. Ir lazanijos lakštų vyras parveža iš Italijos. Tokie plonyčiai, kameroj reikia laikyti.

  158. Agne sako:

    Niekada jokiu komentaru nepalikineju,bet kadangi lazanija super gavos ir skonis liuks.aciu beata

  159. Gintarė sako:

    Beata, ar pieną būtų galima pakeisti migdolų, sojų ar kokosų pienu? Gal kurį nors variantą esat bandžiusi?
    Netoleruoju laktozės, o taip norisi lazanijos :)

  160. RASA sako:

    Labai skani lazanija, tik noreciau pasitikslinti, ar pirmas sluoksnis tikrai mesos farsas, o ne makaronu lakstas? Aciu :) )

  161. Specialistas sako:

    Receptas beveik geras, truksta cesnako 4 skilteliu ir vyno puse taures !

  162. O man patys krašteliai vistiek liko kietoki, kad ir kaip stengiausi lygiai išdėti padažus iki pat pat kraštų, net per kraštus gerokai nuvarvėjo. Ką daryt?

    • hmmmmmmmmmmmmm va čia tai klausimas, gal padažo buvo mažokai?Gal temperatūra orkaitės per aukšta? Forma buvo truputi per maža jei per kraštus varvėjo…kitą kartą rekomenduočiau mažinti kaitrą ir tikiuosi kepėte be ventiliatoriaus??nes jis labai užkelia temperatūrs išsausina, ir todėl gali likti kraštai neiškepę…LAbai tikiuosi kad kitą kartą pasiseks!

  163. as sako:

    Du kartus kepiau, ir abu kartus gavosi puikiai! Net vaikai valgė. :)

  164. Renata sako:

    Nuostabuuuuu,pasakiskas skonis! Aciu Beata!

  165. Lijana sako:

    tiek visko prisiskaičiau komentaruose, net baisoka pasidarė, kepu šiuo metu ir aš, bet dėl viso pikto kad krašteliai iškeptų, aš kepimo indą uždengiau, manau turėtų tai padėti. Na truputi vėliau parašysiu kaip gavosi. :)

  166. Lijana sako:

    Gavosi super…

  167. Patrix sako:

    Gal žinote su kuo saniau, su salotomis as brokoliais?

  168. Ieva sako:

    Lazaniją gaminau tik vieną kartą, tačiau nepamenu, kur buvau radusi receptą, Šeimynai nerealiai patiko:) Šį kartą pasinaudosiu jūsų, Beata, aprašytu receptu. Šį vakarą tikiuosi nustebinsiu dar labiau namiškius :)

  169. Indre sako:

    Super gavosi lazanija!! Libaniete prašė recepto :) . Taigi Beata tavo lazanija gamina net iš Libano.

  170. Nerija sako:

    Sunku patikėti pačiai, bet per 12 santuokos metų vakar Pirmą kartą kepiau jūsų lazaniją. Viskas pavyko puikiai :) Tik į baltąjį padažą įdėjau gerą žiupsnį šviežių krapų. Labai pagerino skonį. Didelis Ačiū už šį ir apskritai už visus receptus :)

  171. Mindaugas24 sako:

    Si skanesta gamino ne tik moterys, vyro rankos taip pat sugeba pagamint si patiekala. Aciu Beatai, nerealus, nepaprastas, niekada neragautas, naujas atrastas skonis. Aciu! Turesiu kuo stebinti moteris :)

  172. Lauryna sako:

    Super lazanija, gavosi kuo puikiausia. Mūsų šeimyna dėkinga už receptuką! :-)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.