Cha, jau zinau, ka kepsim sestadenio pusryciams 🙂 Beata, aciu uz puikius receptus. Mano virtuvej dabar beveik viskas „is Beatos“ 🙂 Kazkaip sutampa skoniai, matyt 🙂
Beata, prašau pagalbos….
Noriu savo gimtadieniui iškepti keksiukus vietoj torto, tačiau juos reiktų kažkaip papuošti. Ką Jūs galėtumėte parekomenduoti dėl glajaus ir papuošimo?
Kaip padaryti glajų, kuris tiktu konditeriniam švirkštui?….
DĖKUI !!!
Laba diena, Beata,
Vakar kepiau keksiukus iš Jūsų pirmos knygos. Receptas yra su bananais, o aš juos pakeičiau persikais. Viską dariau taip kaip parašyta ir kol kepė labai gražiai pakilo, bet kai tik juos ištraukiau iš orkaitės – sukrito.. Ir jau ne pirmas kartas.. Gal galite pasakyti kodel man taip galėjo atsitikti? 🙂
Na o man irgi iš pradžių jie pakyla tada dar neišėmus iš orkaitės subliūkšta ir būna prilipę prie popierėlio 🙁 ką ne taip darau?
o kaip del pistaciju kada jas reikia sudeti?
Ar galiu vietoje kefyro naudoti jogurta? Nes kur as gyvenu kefyro rasti sunku 🙁
man irgi labai labai svarbus sitas klausimas, nes gyvenu meksikoje, ir nera cia kefyro…
Sveiki, norejau pasiteirauti ar datules vietoj cukraus butu galima naudoti? ir kiek ju mazdaug reiketu?:)
Labai skanus keksiukai tik kodel labai prilipo prie sijoneliu popieriniu?
O kaip del pistaciju, ar jos tik papuosimui ar ir I tesla dedamos?