Beatos virtuvė
Vištos kepenėlių paštetas

Vištos kepenėlių paštetas

(3)

Aš pvz. esu labai nuspėjama. Jei einu į restoraną europietišką ir jei yra meniu koks nors dalykas iš kepenų, nesvarbu – vištos, žąsies ar veršiuko – aš būtinai užsisakau. Aišku, dabar čia labai negražiai skamba, kai gyvūnus vardinu, taip kažkaip neskaniai, bet ką jau padarysi, jei valgom mėsą, tai nepabijokime pripažinti, iš kur ta mėsa atsiranda.

Taigi apie vištienos kepenų paštetą. Dalykas labai paprastas, bet itin skanus. Galima padaryti, kad jis visas būtų toks sumaltas ir tepamas kaip sviestas, bet pastarąjį kartą truputį pasiterliojau ir padariau, kad daržovės būtų matomos…

Print Friendly
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. skanumėlis sako:

    Nuostabus paštetas, dabar niekada jau nebepirksiu iš parduotuvės. O ir pašteto jose paštetu nepavadinsi kažkoks balzganas mišinukas keistos spalvos … nesuprasi, ko primalta ragų, nagų… odelių. O čia grynuolis toks, skanuolis .. o kvepia :) Čiobreliai nuostabiai tinka, pakvimpa visas butas. Praeitą kartą badžiau paštetą gamintis be baravykų buvo skanu, nu bet ne taiiiip. Nors ir brangus dalykas, bet skonį priduoda pasakišką. Tik man dar to skystimuko liko.. ne visą supyliau.
    Reiks dabar atėjus grybų sezonui, nepatingėti ir prisirinkti baravykiukų žiemai pasidžiovinti, užsišaldyti.
    10 balų. Ačiū Tau. Šis buvo paskutinis receptas kurio dar nebuvau išbadžiusi iš Tavo knygos. ;)

  2. Puiku sako:

    O man tai buvo pirmas receptas isbandytas is knygos, kuria gavau dovanu gimtadienio proga ;) Pastetas DIEVISKAS. Daugiau nebeieskosiu pasteto receptu… ACIU!!

  3. anila sako:

    o kaip su versienos kepenimis? taip pat daryt? Man idomiai skamba ta kiauliena salia :D

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
Archyvas


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.