Beatos virtuvė
Meduolis

Meduolis

(0)

Mėgsta medų meškinai, o kodėl, ar tu žinai?

Medaus namuose niekada netrūksta, tiksliau – yra nuolatinis perteklius. Nes vis iš LT gaunu, bet kad kabintume jį šaukštais ryte, vakare ir prieš miegą, tai tikrai nepasakyčiau. Kažkada man patarė prieš miegą gerti karštą pieną su šaukšteliu medaus ir eiti miegot iki dešimtos valandos vakaro. Vieną kartą pabandžiau – daugiau nebeišeina. Gal kada nors, kitame savo gyvenimo etape, galėsiu šitaip daryti. O dabar tenka medų utilizuoti kitais būdais. Štai pvz. iškepti meduolį. Šį kepiau su mintimi, kad išdalinsiu kaimynams. Bet taip ir nenunešiau, tai truputį išdalinau, bet dar labai daug liko…

Šiaip, kai kepiau ir užsirašinėjau, ką dedu, tai sąrašas toks begaliniai ilgas išėjo. Turbūt ilgiausias per blogo istoriją, nes prieskonius sudėjau turbūt visus įmanomus. Dar prie viso to dėjau trečdalį pilnagrūdžių ruginių miltų. Taigi meduolis, toks labai jau žemiškas ir, sakyčiau, visai sveikas išėjo… Manau, labai skanu būtų jį vartoti su baltu varškės sūriu ir dar medaus užsitepant…

Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
Naujausias receptas
Archyvas


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.