8241
Beatos virtuvė

Apie filmą kurį įsimylėjau, jums rekomenduoju ir kviečiu į draugų seansą

(9)

Kaip aš pasiilgau geerro kino…Tieisog, kad išeitum ir pamirštum viską pasaulyje. Ir tiesą sakant, savo draugei Vilmai  Londone, kuri per savaitę peržiuri kokius keturis net pavydžiu, nes aš pati neatsimenu kada žiūrėjau filmą. Tiksliau žiūrėjau ir dar žiūrėsiu, bet turiu galvoje taip plačiau… Paskutinis toks kartas buvo, kai visi namuose nuėjo miegot, o aš per kanalus bėgdama, pamačiau „Didijį Getsbį“ su Leonardo, na negalėjau atsitraukti.

Aš nesu gi jokia filmų kritikė, tai rimta profesija, bet studijuodama universitete, bent jau teoriškai, su tuo susipažinau ir su simpatija atsimenu a.a. S.Valiulio paskaitas apie kino kritikos meną. Bet ne apie kritiką ir analizę aš čia dabar, o apie draugišką rekomendaciją, kaip kad draugai vieni kitiems rekomenduoja arba jums rekomenduoja koks nors žmogus, kuriuo žavitės, o jei dar filme yra mėgstamas aktorius ir tema artima, tai kaip gi gali neatkreipti dėmesio! Mano guilty pleasure yra Oprah Winfrey, aš visada, kai nepagailiu pinigų ir turiu progą, nusiperku jos žurnalą, na kaip ten besakytum – turbo moteris ir viskas. O aš visko, kas su moteriška galybe susijusio, esu gerbėja, tai nenuostabu, kad ir ji man patinka. Aš seku Oprah facebooke ir laikinu jos postus. Ir būtent ten pirmą kartą išgirdau, kad ji prisidėjo prie kino filmo kaip prodiuserė. Taip pirmą kartą išgirdau apie „100 foot journey“.

plakatas

O paskui, man parašė šio filmo platintojai Lietuvoje, kurie paprastai filmus recenzuoti, anonsuoti ir pristatyti prašo nepakartojamo, ramaus tono meistro ir tikrai kompetentingo filmų išmanytojo Ryčio Zemkausko, šį kartą jie paprašė… manęs, ar aš nenorėčiau tapti šio filmo recenzuotoja ir pristatytoja. Žinoma, aš pradžioje pažiūrėjau filmo treilerį, na tokią sutrumpintą kino versiją…..ir apsiverkiau beveik. Žinote kaip būna, kartais pažiūri treilerį ir iš karto žinai, kad ne tau, ne tavo ir iš viso – nesamonė. Taip čia atvirkščiai, iš pirmo kadro supratau, kad man, mano, o dar Helen Mirren!!!!!

THE HUNDRED-FOOT JOURNEY

Taigi mano mielieji, labai rekomenduoju šį filmą. Madai, kai viskas smulkiai iš anksto nupasakojama, kas ir kaip, ir koks ten tas siužetas – labiausiai nepritariu.  Ar svarbu kas ir kaip? Svarbiausia, kad įtrauktų, kad nusviestų tave ten, kur vyksta veiksmas, kad apsiverktum ir juoktumeis…Juk žmonės visi vienodi. Tad man šis filmas, visų pirmą, apie jausmus ir tiesiog gyvenimą…O jei dar tame gyvenime yra maisto, skanaus, išvaizdaus ir įkvepiančio…aš pasiduodu.

182_THFJ_D048_05802FD.jpg

 

137_THFJ_D012_01639FD.jpg

 

Dėl visa ko aš pasitikrinau interneto platybėse ir nuolat  seku visus to filmo postus facebooke, ir turiu paskayti, kad neatsimenu kada skaičiau tiek teigiamų atsiliepimų. Galite ir patys pasiskaityti, jei manimi netikite. Tai va, ką čia kalbėti, geriau pamatyti. Mano gyva rekomendacija yra čia:

O kad negalvotumėt, kad viskas greitai ir ir puikiai pavyko, ypač kai pasišauni filmuotis su Bonbon, pažiūrėkite ir šitą Bonbon šuniško atsikalbinėjimo video:

Filmas „Šimto žingsnių kelionė“ su nuostabiaja Helen Mirren, kupinas gražių spalvų, meilės istorijų, konkurencijos, gyvenimiškos laimės bei fantastiško maisto pradedamas rodyti kino teatruose nuo rugpjūčio 22 dienos.

Bet svarbiausia yra tai, kad aš noriu jus, mano mielosios blogo skaitytojos, mano  nenuilstančios komentuotojos, mano stipriosios, sumaniosios, linksmosios moterys (jei skaitote vyrai, tai šaunieji, svetingieji, puikieji), noriu jus pakviesti pasižiūrėti šį filmą kartu su manimi.

Taip taip taip mums bus skirtas vienas šito filmo seansas, kuris įvyks rugsėjo 4 d., 18. 30 val. kino teatre „Multikino“, PPC „Ozas“, Vilniuje, 6 salėje. Net 200 vietų  mano draugams, tad visus jus kviečiu. Žiūrėsime nuostabų filmą kartu.

Registruotis į kino filmo seansą, kurį žiūrėsime kartu reikia taip:

1. Parašykite laišką el. paštu beatai@beatosvirtuve.lt ir jame nurodykite besiregistruojančio asmens vardą, pavardę, telefono numerį ir el. pašto adresą.

2.  Į kiną galite kviestis ir dragus! BŪTINAI nurodykite draugų skaičių el. laiške. Vienam besiregistruojančiai/-iam galima pakviesti ir kartu atsivesti iki 3 draugų. Juk turime itin atidžiai suskaičiuoti vietas kino salėje.

3. Vietos dalinamos registracijos prioriteto tvarka. Registruojame kol yra tuščių vietų.

4. Patekusieji į kino seansą gaus registraciją patvirtinančius el. laiškus, o kurie nebetilps…netilpimo į salę žinutę ir palinkėjimą.

5. Visi užsiregistravusieji bus įleidžiami į kino salę pagal pavardes, kurios nurodytos registracijos formose. Iki kino malomumo!

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (9)
Komentarai
  1. Martyna parašė:

    Kaip gaila, kad Klaipėdoje nebus galima pažiūrėti. Eh, viskas vyksta tik Vilniuje.

  2. Zivile parašė:

    koks nerealus reikalas! laukiu noriu !

  3. Rena parašė:

    Puikumėlis 🙂

  4. Kristina parašė:

    Vis galvoju, kad Beatos koks metras 60 yra virš žemės, bet po žeme dar minimum 3 metrai :)) Tiek energijos ir ūpo 🙂 Šaunuolė 🙂

  5. LauraP. parašė:

    Kai sedejome su vyru kinoteatre ir pries filma rode kitu filmu anonsus, maniskis po sio filmo treilerio pareiske: „Jau zinau i koki kita filma tu eisi“ 🙂

  6. Eglė parašė:

    Nedūsaukit, bus bus galima ir Klaipėdoje pažiūrėti 🙂

  7. Giedrė parašė:

    Labai labai labai patiko filmas, vakar Kaune buvo pilna sale ziurovu 🙂

  8. Kamilė parašė:

    Gal žinote kiek laiko kino teatruose rodys šį filmą?

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.