Beatos virtuvė
Aromatingoji virtuvė, arba Gaivus gūsis jūsų gomuriui_Beatos virtuvė

Aromatingoji virtuvė, arba Gaivus gūsis jūsų gomuriui

(1)

Kas sakė, kad vieną dieną nei iš šio nei iš to negalima imti ir pasigaminti ko nors visai kitokio, bet iš to paties? Mes su Deimante ieškojome ko nors ypatingesnio tam metui, kai dar ne pavasaris, bet jau ir ne visai žiema, ir kai jau būtinai reikia ko nors šviežio. Ir kai desertas vakarienei jau nelabai derinasi su figūros klausimais ir artimiausiais planais…

Ant knygų stovelio Girinio buvo patogiai patupdytas Cooking Light žurnalas ir štai nuostabus krevečių receptas. Aš jums garantuoju, kad skonis tikrai praskaidrins nuotaiką visiems, kurie ragaus.

Deimantė irgi sako, kad receptas visiškai pateisino savo vietą žurnale – skyrelyje „Aromatingoji virtuvė“: Skonių sodrumas ir įvairovė mane nejučia nunešė Indijos, Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos krantais. Nors nei ten, nei ten nesu buvusi, tai dar nė karto nebuvo kliūtis mano (ar mano skonio receptorių) vaizduotei :)

Taigi, krevetės su itin aromatingu ir, kaip mano močiutė pasakytų, macniu kalendros ir kokosų pagardu. Gan neįprasti skoniai bulvių nugludintam lietuvio gomuriui, tačiau puikiai tiks lengvai ir pikantiškai vakarienei, gurmaniškam draugų susibūrimui ar vakarėliui Rytų tema. Rekomenduoju skanauti su paskrudinta prancūziško batono riekele.

Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
Archyvas


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.