8241
Beatos virtuvė

3D gyvenimas ir „Kviečiu į svečius“

(3)

3D Gyvenimas

Visai neseniai suvokiau tris pamatinius dalykus, ant kurių stengiuos laikyti savo gyvenimą. Dėkingumas, džiaugsmas ir dosnumas – štai tas 3D gyvenimas, trys pamatiniai D, ant kurių pasidėjęs kojas tikrai nenuvirsi. Ir vienas su kitu tie D labai smagiai susiję, vienas kitą stiprina ir palaiko. Dėkingumas padeda patirti džiaugsmą ir atidaro kelius dosnumui arba atvirkščiai – Dosnumas sukelia džiaugsmą ir sulaukia dėkingumo, ir dar kitaip tuos D galėtume pastumdyti, kad pamatytumėm, kaip jie gražiai sutaria. Atsirėmus į šiuos didžiuosius D, aš jus visus kviečiu ir šiais metais prisijungti prie mūsų su  Maisto banko akcijos – Kviečiu į svečius (www.kvieciuisvecius.lt) Tų, kurie pirmą kartą girdi, kas čia dabar per dalykas ir niekaip nesupranta, kas čia kur eis į svečius, trumpas priminimas ir paaiškinimas.

Priminimas

Iniciatyvos „Kviečiu į svečius“ esmė tokia – jūs pasikviečiat žmonių pas save į sodą, kaimą, kiemą, parką, svetainę, virtuvę, darbovietę. Galite net keliese pakviesti arba vieni kitus pakviesti. Visi arba vienas padarote vaišes, o tie, kurie vaišinasi ne tik džiaugiasi jūsų dosnumu, bet ir savo dėkingumą išreiškia litais, kurie keliauja Maisto Bankui (litus perduoti Maisto Bankui apsiima tas arba tie, kurie organizuoja).

Ką daro litai? Ne, litai neperka Maisto Banko darbuotojams naujų kompiuterių ir gerų kavos aparatų. Jūsų paaukoti litai padeda Maisto Bankui geriau, daugiau, efektyviau paskirstyti maisto šeimoms ir žmonėms, kurie gyvena sunkiai. Maisto, kuris šiaip jau jei ne Maisto Bankas tikriausiai keliautų kur nors į  sąvartyną… Maisto bankas yra savanorišku darbu paremta organizacija, bet daug dalykų ir paslaugų jie turi pirkti, o tam pirkimui neužtenka tik to maisto, kurį jiems atiduoda gamintojai ir prekybininkai. Jiems reikia lėšų benzinui, sandėliavimui, vairuotojams. Taigi jūs prisidedat prie to, kad ne tik būtų paremti tie, kuriem trūksta maisto, bet ir kad mūsų žemės resursai ir visų įdėtas darbas maistui pagaminti būtų kuo geriau paskirstyti. Taigi jūsų ruošiamos vaišės būtų ne ne tik smagus įvykis jūsų draugams, bet ir nauda Maisto bankui,t.y. tiems, kuriuos remia ir palaiko Maisto bankas.

Daugiau informacijos rasite čia www.kvieciuisvecius.lt

Jau išsiplėčiau truputį, tad daugiau detalių, visų dosnių ir džiaugsmingų žmonių atsiliepimus ir kaip patiems prisidėti galite paskaityti puslapyje www.kvieciuisvecius.lt. Praėjusiais metais šios iniciatyvos metu surinkome 15 tūkst. litų. Dosnių žmonių tikrai nestinga – šventės vyko parkuose, darbovietėse, bendruomenėse ir namuose, Lietuvoje ir užsienyje,

Kada ir kaip?

Šiais metais kviečiame dosnumu dalintis paskutinį rugsėjo savaitgalį (rugsėjo 29-30 d.), o jei darysite darbovietėje plius ir minus savaitė.

Naujiena ir dovana

Šiais metais prie mūsų iniciatyvos prisideda Vilkyškių pieninė, kuri yra didelė ir progresyvi skanių pieno produktų gamintoja. Aš žinau, kad jūs visi, kurie dalyvausite ir prisidėsite, tai darote vedini savo pačių nuoširdaus noro. Vis dėlto šiais metais jūsų lauks maža dėkingumo dovanėlė, kurią mes jums galime įteikti nes turime  remėją – Vilkyškių pieninę. Tai mano naujoji kepinių knyga… O aš mainais Vilkyškes geru miniu ir sugalvojau visokių patiekalų pasiūlymų su jų sūriais. Netrukus Kviečiu į svečius svetainėje ir pas mane tiklaraštyje atsiras receptų, kuriuos galėsite naudoti savo šventėms organizuoti. Va štai tokios geros naujienos.

Ar jūs 3D?????

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. Agne parašė:

    Labas Beata!

    Manau, kad si ideja yra nuostabi. As gyvenu Londone ir norejau pasiteirauti ar butu koks tai budas pervesti pinigus i banko saskaita?

    A.

  2. […] Mielieji kvieskite į svečius, šį savaitgalį, o jei nespėsite šį tai visada galite tai padaryti dar kitą savaitę. Ačiū už palaikymą ir svetingumą. […]

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.