Būkime atviri – ne viskas, kas sveika, yra skanu, bet visų grūdo dalių miltams ši taisyklė negalioja kepiniai su tokiais miltais ne tik sveiki, bet ir labai skanūs. Visų grūdo dalių miltų patiekalai yra sodresnio, gilesnio skonio ir dar pilni maistingųjų medžiagų. Antra gera žinia – visų grūdo dalių miltus nėra sudėtinga pakviesti į savo kasdienę virtuvę ir jais pakeisti taip dažnai peikiamus baltus miltus. Tiesa, reikia žinoti keletą patiekalų su šiais miltais gaminimo ypatybių, tad pasidalysiu keliais patarimais.
Sveiki,O sakykit Beata kokie jusu megstamiausi,labiausiai naudojami ir jau daug kartu isbandyti?aciu
O aš sijoju,iš įpročio matyt, dėl kepinių purumo. Tik paskui visas sėlenas vistiek sukratau.
Beata, o ką reiškia tas žalias ženklelis ant miltų pakuotės?
Ačiū už puikų straipsnį, dabar nebijosiu ir kitų miltų pamėginti.