labai mėgstu žirnių sriubą, o ši dar ir su saliero dvelksmu (sukau galvą kur panaudoti salierą). Išėjo puikūs rudeniško penktadienio pietūs;)
Pati skaniausia mano kada valgyta sriuba 🙂
Neturiu namie sultinio kubelių, kaži kaip gautųsi be?
o gi gavosi gerai, pridėjau prieskonių ir super labai skani, nors žirniai ir nelabai norėjo suvirt
KOKS SRIUBYTES SKANUMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o jetau! gaila, kad labai karsta, neeina valgyt taip greit…aciu uz zirniu sriubytes ideja ir uz puiku receptuka! PUIKIAI!
Vyro ivertinimas – „tobuliau uz tobula“, o jis grieztas kritikas 🙂
Man jos patiekalai labai patinka 🙂 Gera dovana jos knyga 😉
Pasisakaičiau receptuką ir einu gaminti savo šeimynai :), man taip pat labai patinka Beatos virtuvė. Tikra Šaunuolė!!! Jau užsisakiau dovanų ir Beatos knygą :).
Skanaus visiems 🙂
Seniai ieskau zirniu sriubos recepto. O sis taip isgirtas. tikrai darysiu, tik kuo galima keisti saliera? ar salieras labai tinka sioje sriuboje? Gal dar galit rekomenduot koka „lengva“ sriuba vasariskom dienom?
Ką tik paimprovizavau šios sriubytės tema: išviriau sultinuką iš ūkininko vištos kauliukų, jame išviriau savo darže užaugusius šaldytus žalius žirnelius, dėjau šoninę, svogūną, morką pagal Beatą, ir dar papildomai įdėjau vieną bulvę bei nuo kauliukų nurinktą mėsytę. Sriubos tekstūra gavosi kiek kitokia, bet – SKANU;)
Tai kayyy gerumoooo… ir net druskos dėt nereikia 🙂
Na, vyras sako – vyras žino, o sakė, kad sriuba TOBULA. Beata, ačiū už tikrai nesunkú, bet tikrai skanú receptà! 🙂
Skanumelis…labai pagelbejo receptas, kai uzsinorejom zirniu sriubytes, aciu! Tik as dar dejau bulviu – nepamaise 😉