Tai ką, brangieji, rytoj jau laidoje susimatome, ar ne? Kaip mūsų Vilma sakė – parašyk, kad žmonės pasiruoštų iš anksto bent 4 burokėlius, česnakų, svogūnų, maltos aitriosios paprikos ir kalendros, dar aliejaus ir acto, nes faktas, kad po laidos visų šių dalykų norės, nes burokėlių salotos, pavyzdžiui, gavosi toooookios kosminės….na, pamatysit, vien žiūrėdami išalksit. O kodėl burokėliai? Tai pirmiausia, visi jau pastebėjote mano didelę ir neslepiamą, ir nedylančią meilę jiems, o be to, jie kaip ir avietės yra tikri rudens herojai. Ryškūs, skanūs ir į burną besiprašantys.
O avietėms šioje laidoje irgi dėmesio nepritrūko, nes ir uogienę iš jų, tokią, sakykim, patobulintą ir pagerintą išviriau, ir dar jas įdarbinau stebuklingame aviečių stiklainyje! Kas tai per stiklainis ir kodėl jis tinka įvairiems gyvenimo atvejams, sužinosite jau ryt, mano laidoje, kurią rodo LNK 16 valandą.
Viską ragavau ne vieną – pasikviečiau nuostabią šeimą – Eriką ir Merūną Vitulskius. Oi, kiek visko aptarėm – ir virtuvės atradimus, ir apie vaikus pakalbėjom, ir labai jau smagiai Vitulskiai atlaikė nuotaikingą šeimos išbandymą, nors sakė, kad dažniausiai jiems tokiuose žaidimuose nesiseka.
Oi, na ir Linutės rubrika „Bandau – darau“ šįkart mane labai įkvėpė, tai tikiu, ir jus įkvėps. Nes įsivaizduojat, ateinu į filmavimą, o ten!!!! Tooooooks gražumas!!! Tai dabar visos organizuojamės į mišką ir aptarinėjam, kokios spalvos šviestuvas būtų gražiausias. Jums irgi patiks.
Susitikime šeštadienį 16 val. per LNK – ji bus pilna štai tokių VAU skonių ir kvapų, spauskite nuorodą, patys pamatysite…
Super laidelė, kadangi daug aviečių užderėjo, tai aš pabandžiau pasidaryti aviečių acto. Tik klausimas iškilo, ar tokį actą galiu laikyti kalėdoms?
Na, o jei gaminant korėjietiškus burokėlius įpilčiau obuolių acto, ar vistik rinktis baltojo vyno actą?
Gerb. Beata, turėjau klausimą ir dilemą, kaip manot, ar išeitų tą korėjietišką burokėlių reikalą padaryti su moliūgais, jei trumpam saugojimui? 🙂