Porcijos
2 asm.

Reikės:

Salotų lapų (gali būti ir kitokie žalumynai)
2 virtų burokėlių
karšto rūkymo skumbrės
1 agurko (šviežio ar marinuoto)
keleto ančiuvių
kaparėlių
alyvuogių aliejaus
balzamiko acto
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

 Į lėkštę gausiai dedame salotų ir pabarstome kaparėliais.

2

Supjaustome ir sudedame burokėlius bei agurką.

3

Pakankamai stambiai suplėšome ir sudedame į lėkštę skumbrę.

4

Sudedame ant viršaus ančiuvius.

5

Viską pašlakstome aliejumi ir balzamiko actu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą