8241
Beatos virtuvė

Ridikėliai sugrįžo arba, Pavasarinės salotos su kruopomis, avinžirniais, ridikėliais ir tahini padažu

(0)

Jūs jau žinote, kad ridikėliams, kaip ir burokėliams galėčiau atskirą odę sudainuoti. Tai tie, šviežieji, jaunučiai ir traškūs jau iškišo savo ryškias galvas iš visų parduotuvių lentynų. O įvairiomis kruopomis praturtintos salotos yra mano kasdieninės mitybos dalis, nes  taip ir sotu, ir skanu, ir sveika. Ridikėlių jau tikrai apstu visose parduotuvių lentynose, tai pats metas pradėti juos valgyti, kol dar šviežučiai, minkštučiai, neapkartę ir pranašaute pranašauja pavasarį.

Siūlau išbandyti gaiviai pavasariškas,  bet turtingas ir sočias salotas su bolivinėmis balandomis ir avinžirniais bei tahini (sezamų pastos) padažu dėl egzotiškesnio skonio. Jei bolivinių balandų kruopų nėra po ranka, jas galite keisti ir grikiais.

Beatos pavasarines salotos su kruopomis ir avinzirniais

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.