8241
Beatos virtuvė

Pora receptų iš prancūziškos TV laidos

(2)

Tai ar žiūrėjote? Ar įsikvėpėte naujo vėjo?

Kai iš už lango į namus savo nagus kiša ruduo, pasigaminkite rimtus sekmadienio pietus. Jūsų dėmesiui Provanso įkvėpta višta, kepta puode ir rimtas ūkiškas kiaulienos apkepas su bulvėmis, arba Kaip jas valgydavo kepėjai.

Višta, kepta puode

Print Friendly, PDF & Email
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. Aiste parašė:

    Laba diena, Beata, puiki laida buvo:) Tik norejau paklausti, (nes laidoje neuzsiminete), kiek kiausiniu tryniu (ar ir tryniu, ir baltymu), reiketu deti i avieciu pyrago plikyta krema? Is anksto dekoju uz atsakyma.:)

  2. Oni parašė:

    Sveiki, ziuredama laida nelabai supratau, ar alyvuogiu tapenade reik det ant apskrudinto batono riekuciu, ar neapskrudinto batono?:)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.