Mieloji draugė Odeta, šito recepto krikštamotė. Ji šitą receptą gavo iš vienos knygos, jei jums įdomu, tai tą knygą aš susekiau, (Humming Bird Bakery book, aš ją netgi turiu). Bet Odeta taip puikiai įvaldė šitą receptą ir tiek kartų jį kepė, kad Blondinas tapo ryškia jos kulinarinio repertuaro dalimi. Blondinas tapo jos nuolatiniu palydovu įvairiuose pobūviuose ir vakarienėse. Odeta netgi dalyvavo tokiame Kviečiu vakarienės šou, kuriame gamino būtent blondiną, ir be abejonės laimėjo…. Odeta jį net yra vežusis į užsienio keliones kuriose pati labai dažnai būna….Aš Blondiną pasiskolinau į knygą, riešutus pekanus (jie gana brangus bet pasakiškai skanūs) pakeičiau į anakardžių ir truputi „patiuniningavau“ receptą. Laidoje kepiau būtent jį ir dabar šiuo receptu dalinuosi su jumis. Tas pyragas atrodo puikiai, bet Odeta vistiek gražesnė….Odetos receptas štai čia…prašom imkite, kepkite ir mylėkite…Pyragas praktiškai šokoladainio pusbrolis, tirštas klampus ir nuodėmingas
Oi tos saldžios nuodėmės….. 🙂
man mases nedaug gavosi. nedidelei tortinei nebent toks kiekis. 🙂
Kepiau, man labai patiko. Ačiū , Beata, už gerą receptą…..Lauksim ir kitų tavo kulinarinių laidelių…..;)
Aciu,Beata, uz tai, kad privertei pamilti maisto gaminima 🙂
Viskas, ką yra tekę gaminti iš Humming Bird Bakery book, yra tiesiog yummy 🙂