O taip, o tikrai taip! Štai dabar galiu pasakyti nedidelį „Op“, nes jau pirmas filmavimo blynas gavosi putnus ir malonus. Tikrai ilgai reikėjo laukti ir truputį galvą pasukioti į visas puses, bet tai tik patvirtino mano taisyklę, kad pertraukos ir pauzės visada yra gerai.

Pavargau, prisėdau pievoje
Pavargau, prisėdau pievoje

Šį rudenį mano laida bus truputį kitokia, aš apie tokią galvojau ilgai, bet aplinkybės iki tol buvo ne tokios, o dabar tokios ir pačios palankiausios. Mano praėjusio sezono laida, kurios metu aš buvau visa apšviesta ryškiom lempom, vyko mano lofte. O dabar aš gaminu visoje Lietuvoje.

Beata keliauja po Lietuva 4

Beata keliauja po Lietuva 5

Buvo pagaminta mobili virtuvė, apie kurią jau buvau kalbėjusi ir minėjusi, ir išriedėjom į kelią. Na, kaip viskas bus tiksliai, tai bus LABAI daug progų apkalbėti ir smulkiai papasakoti, bet šiais metais bus ir kai kas pastovaus. Svarbiausias dalykas laidoje, aišku, buvo ir bus maistas – kiekvienoje laidoje mažiausiai keturi receptai, nors su mano apetitu tai turiu pasakyti, kad pastarosios filmuotos laidos išsitęsė iki beveik septynių – tiesiog niekaip negaliu susiturėti, norisi ir to, ir ano.

Beata keliauja po Lietuva 3_maza

Laidos vieta kiekvieną kartą bus vis kitokia, bet aš neketinu, ir mano tikslas nėra užlipti į aukščiausią kalną su savo rakandais ir pažiūrėt, ar ten vanduo taip pat verda. Kiekvienos laidos aplinka man geriau padės jums perteikti tą nuotaiką ir tą jausmą, kuris mane įkvėpė sugalvoti būtent tokią temą ir tokius patiekalus parinkti. Jei apie bulves – tai ir rūbai drobiniai, jei apie grybus – tai ir dzūką tikrą ištrauksim, jei apie svajones ir gražius kvapus – tai viskas tom spalvom piešta.

Beata keliauja po Lietuva_Beatos virtuvė

Aš pasiilgau. Va štai taip pabaigsiu. Ačiū, kad laukiate.

 

Komentarai
  1. Beata, labai laukiu tavo laidos nes jos man asmeniškai yra nuostabios ir kupinos įdėjų. As irgi bandau gaminti tavo receptus bet kartais kaip man amziaus mergaitej yra labai sunku bet vistiek as mandau su savo mama gaminti tuos patiekalus ir kai kurie iseina. Labai laukio tavo Beata laidos :)))

  2. Sveikinu vis su naujomis ir igyvendinamomis mintimis ir idejomis… su nekantrumu lauksiu naujo sezono ir naujos knygos 🙂 sekmes ir kurybi6kumo darbe

  3. Tai smagu girdet, kad vel pamatysim musu miela, tikra ir nuosirdzia Beata 🙂 ir labai gerai, kad nelipat i koki kalna ar nebrendat i kokia bala virti kazkokiu nesuprantamu patiekalu is negirdetu pavadinimu produktu. LAUKIAM 🙂

  4. Oi,Beata, tik isgirdau ir apsidziaugiau,kad tik jeigu internetu bus galima matyt,ziuresiu ir busiu LT kartu!!!!O isgirdus apie mobilia virtuve, susimasciau kaip faina butu ,jei jus kada nusifilmuotumet Druskininkuose,geriausiam LT kurorte,rasti visko,tiek ,kad ir 10 receptu padaryt galesit,o kur ta romantiska vieta kaip salia Nemuno,ten salimais kur garlaivis i Liskiava plaukia,vieta nuostabi ir kaip maza salele tinka jusu gamybai!

  5. Tikiuosi sulauksim ir vienos laidos kur nors šalia Gedimino pilies, kur kvapą gniaužia Vilniaus grožis. (:

  6. Laba diena, Beata,
    Stebiuosi Jūsų, rodos, neišsenkančia energija. Sukatės kaip bitė. Nauja laida, nauja knyga, sakykite ar šiais metais Jūsų planuose yra numatytas turas po Lietuvą susitikimai su skaitytojai?:)

  7. man irgi patinka laidos apie paprastus zmones,patinka suzinot ka nors naujo ,idomaus ,ka gali pritaikyt savo gyvenime…Labai zaviuosi Beata,kad sugalvoja visokiu nauju ideju ir jas realizuoja!!! As noriu parduoti savo gamybos pomidoru padaza,bet net neisivaizduoju nuo ko pradet :)) Beata ,nuosirdziai linkiu tau kuo daugiau sumanymu,ju igyvendinimo,dziaugsmo,pasitenkinimo visa tai darant !!! Myliu Tave :))

Rašyti komentarą