JIS jau čia!!! Su pavasario lygiadieniu, su tikru, kad ir šlapiu kol kas pavasariu ir džiugiai plazdėdamas puslapiais ateina ir pavasario žurnalas. Nežinau, kaip žurnalai leidžiami kas mėnesį, nes darbo prie jų ojojoj, kiek nemažai. Bet mūsų komanda mokosi ir auga, ir štai – tram tam tam! Pavasario žurnalas „Beatos virtuvė” yra čia!!!

Beatos virtuve

Tuoj daugiau papasakosiu, kas jame naujo ir ypatingo, bet dabar noriu pasakyti svarbų, esminį dalyką – jūs, žurnalo skaitytojai, komentarais, laiškais ir pageidavimais reguliuojate, koks tas žurnalas yra, kas jame keičiasi ir net apskritai – kad žurnalas yra. Abejojate? Va, pamenate, bloge klausiau apie baltąją mišrainę?? Šast, ir žurnale išsami apžvalga su įdomiausiais patarimais, kaip tą visų mėgiamą šventės puntuką – baltąją mišrainę, pagardinti. Tas pats su nauja virtuvės SOS rubrika – viskas joje iš jūsų laiškų ir klausimų.

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_salotos

Jei norite žinoti, man, kaip didžiai žurnalų gerbėjai, perkančiai juos net ir tomis kalbomis, kurių nesuprantu, tikrai labai svarbu, kad šis žurnalas kitoks, nes jį kuriame ne tik mes, bet ir jūs! Ir kai laikau jį rankose, tikrai labai labai daug džiaugsmo jaučiu, nes drąsiai sakau, žurnalas tikrai toks, kokio Lietuvoje daugiau nėra.

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_Beata

Pirmasis žurnalas buvo labiausiai Kalėdoms skirtas. Šis, naujasis – ilgai lauktam pavasariui, šio sezono produktams ir nuotaikoms, žinoma, ir pagrindinei pavasario šventei – Velykoms, bet ne tik! Labai noriu, kad žurnalas apglėbtų kuo daugiau įvairių dalykų, kad būtų ką skaityti ne tik virtuvėje, gaminant, bet ir svetainėje, kojas ant sofos susikėlus, ar su vaikais, ar kelionei į tolimus kraštus ruošiantis. Taigi, pagrindinė naujiena – pavasario žurnalas ne tik padės paruošti skaniausią ir gražiausią Velykų stalą, primarginti margučių, bet ir papasakos, ką verta pamatyti ir paragauti Stambule, nusineš jus į Londono žaliavalgių kavinę, patars, kaip rinkti ir naudoti lietuviškąjį supermaistą – dilgėles, atskleis kaip užauga virtuvės talentai, padės sutaupyti apsiperkant ir pasiūlys, ką įdomaus ir netikėto nuveikti su vaikais!

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_vaikai

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_zele kiausiniai

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_turkija

Tiesą sakant, ten visko tiek daug, kad nenupasakosi – geriau imkite ir skaitykite. Ir būtinai man parašykite, kas labiausiai patiko, ko dar trūksta, apie ką norite skaityti kituose „Beatos virtuvė” žurnalo numeriuose. Jūsų laiškų laukiame redakcija@beatosvirtuve.lt

Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_kiskio pyragai

Dar būtinai turiu pasakyti, kad žurnalas – tai komandinis darbas, kuris atneš, tikiu, ir jums daug smagumo ir naudingų receptų ir pavasarinio įkvėpimo ir informacijos naudingos. Todėl tikrai ačiū visai mano komandai, su šio projekto vedle – Laura priešakyje ir mano sesei Odetai už tai, kad įsileido į namus nufotografuoti Velykinio stalo. Dar būtinai turiu padėkoti Atradimų sandėliui, kuris tikrai yra mūsų gražių dalykų lobynas, iš kurio tempiam, ir tempiam dalykus. Ačiū „Buketai” merginoms, kurios pasirūpino pavasario žiedais ir puokštėmis… Ačiū meno studijai „Kaupolė” už jų nuostabiai gražią tekstilę, lietuviškų pievų gražumais margintą, ir ne šiaip margintą, bet rankomis…

BV_Spring_mag30Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_kaupole

BV_Spring_mag30Beatos virtuve_pavasaris_2015_zurnalas_kaupole

Tai va, o dabar jau tikrai kviečiu paimti į rankas naująjį žurnalą – jis kurtas jums, su meile.

Komentarai
  1. Jau turiu šį pupuliuką ! Alsuoja pavasariu, šviesa, džiaugsmu… Pakelė nuotaiką tik pavarčius, o kai perskaitysiu nuo iki, tikiu, kad daug kas liks atmintyje 🙂 Jau dabar užuodžiu turkiškus prieskonius, lietuvišką Velykų dvasią…

  2. Laba diena,
    ar žurnalas parduodamas tik didžiuosiuose miestuose, ar visoje Lietuvoje? Kalėdinio taip ir negavau nusipirkti, nors labai norėjau. Gal dar ir jis parduodamas?

  3. Ach, kaip lėksiu pirkti šio žurnalo. Praeitas numeris man išties pagelbėjo ir įkvėpė šventiniam stalui, iš šio tikiuosi pasisemsiu dar daugiau! 🙂

  4. Na jei jau ji nusipirkau Rokiskyje, tai turbut tikrai ne tik didziuosiuose miestuose 🙂

  5. Saunus zurnalas, labai laukiu kada galesiu isigyt.

    Beata, as seku nemazai kulinariniu blogeriu, ir zinoma jus mano viena is megstamiausiu! Jeigu galeciau kazkokiu receptu, aprasymu ar strapsniu daugiau paprasyt, tai butu veganisko ir vegetarisko maisto tema. Jusu darzoviu knyga nuostabi, ir bent jau man norisi daugiau tokiu receptu. Bet as cia gal ne dauguma 🙂

    pvz, nesenai nusipirkau spiralizer ( http://www.hemsleyandhemsley.com/spiralizer-our-recommended-spiralizer-for-our-favourite-courgette-dishes-and-more/ ), ir jau pagaminau neviena recepta is blogeres ‘deliciously ella’ ir ‘hemsley&hemsley’ (pastarieji man labai sunkus!!).

    Gal ir jus kokiu receptu idomiu baklazaniniam ‘makaronam’ turit? Gal ne vien baklazanus i makaronus rekomenduojate paverst? 🙂

  6. Beata, turiu tavo viena is pirmuju knygu, kai nuoboda virtuveje uzpuola, shast ir pasiimu tavo knyga, tuoj pat fantazija atgyja ir randu, kuo savo sheimyna pradziuginti 🙂 Gyvenu UK, ar galiu cia rasti tavo zurnaliuku? 🙂 Aciu

  7. Kad jau apie pageidavimus, tai aš savo sakau. Jei dar planuojat leisti knygą,tai įdėkite matavimo lentelę nes kai neturiu ūpo sverti skaičiuoju produktus šaukštais arba stiklinėm. Kadangi atmintis šlubuoja kas kart turiu atsiversti kai kieno knygą, kad prisiminčiau kiek šaukštų miltų yra 100 gramų

  8. Labas vakaras,Beata.
    Smagu,sulaukti antro Jusu zurnaliuko 🙂 Ir dar smagu,kad jis taip graziai storeja yra lb spalvingas ir naudingas ;-)Aciu Jums!Neissenkancios Jums fantazijos 😉

  9. Miela Beata,
    Seimoj turim (ir naudojam) visas Jusu knygas! O pavasarini zurnala siandien nusipirkau… pamaciusi jame ideju veiklai su vaikais – virtuveje ir ne tik. Labai smagu pasirode, bandysim! Ir dar – parsinesusi namo sviezuteli Jusu komandos darba, jau spejau vakarienei panaudoti viena recepta – zaliuju zirneliu ir spinatu kose, puikiai tiko su makaronais 🙂 Itin greita, paprasta ir skanu. Ir dar darzovingai sveika! Jau kitasyk nebesugalvoju, kaip cia idomiau, naujau pasiulyti seimynai darzoviu… Labiausiai sudominusios temos zurnale – jau mineti puslapiai vaikams, daiginimas, smidrai, Velyku idejos. ACIU, kad esat toks neissemiamas, originalus ikvepimo ir geros nuotaikos saltinis! 🙂

  10. Šįkart ir aš norėčiau pagirti Beatą ir jos komandą. Pirmuoju žurnalu buvau nusivylus, nes neradau įdomių straipsnių maloniam paskaitymui ir beveik jokios naudingos info apie gaminimą/produktus/receptų istorijas. Viskas man tada pasirodė paviršutiniška, vienas kitas padrikas faktas. Kone visi receptai parodyti laidoje… na o šį kartą žengtas didelis žingsnis į priekį. Yra ką paskaityti, sužinoti ir maloniai praleisti laiką. Kelkite kartelę ir tolimesniuose darbuose. Ir neklausykite raginančių leisti žurnalą kas mėnesį. Geriau rečiau, bet kokybiškiau. Sėkmės!

  11. Noriu pasidžiaugti žurnalo numeriu ir pasveikinti Beatą ir visą jos komandą. Numeris nuostabus, net nėra kalbų, malonu jį skaityti, kaip kokią knygą prieš miegą, taip maloniai nuteikia straipsniai ( man jie yra įdomiausi) :), nėra vien sausi receptai, kaip kitų žurnalų. Na jūs tikrai einate į priekį ir tobulėjate, nėra net ką lyginti šį pavasario numerį su žiemos. „Pavasarinukas” daug informatyvesnis, vaizdingesnis ir gal net žaismingesnis 🙂 nieko bloga negaliu pasakyti ir apie žiemos numerį, juo džiaugiausi, bet šis tikrai yra kažkas tooookio, gal ir dėl rubrikų, ir dar dėl straipsnių gausos ir informatyvumo. džiaugiuosi, kad atsižvelgiate ir į skaitytojų nuomonę ir jų užduodamus klausimus……
    Labai lauksiu vasaros numerio 🙂 norėčiau išvysti ten temų daugiau apie daržoves, prieskonių, gal net vaistažolių, juk vasara jų rinkimo metas ir epogėjus 🙂
    Sėkmės Jums Beata ir Jūsų kūrybiniai grupei 🙂 Geriausių ir šilčiausių dienų

  12. Nusipirkau!! Oi oi koks nuostabiai storas, įdomus, spalvotas ir, žinoma, skanus! Man pavasario numeris gal net labiau už kalėdinį patinka (bet dar neapsisprendžiau, nes kalėdos juk yra kalėdos 🙂 ). Na ir mane labai suintrigavo ant žurnalo nugarėlės reklama apie beatos virtuvės studiją, laukiu nesulaukiu ir tikiuosi greitai viską perskaityti blog’e, kuo greičiau tuo geriau!

  13. Pagaliau šįryt ir aš įsigijau šį superinį žurnalą 🙂
    ir kaip tyčia tėvai pažadėjo Velykoms užsukti, manau, žurnalo dėka pasirodysiu, kad sugebu gaminti ir aš :))

  14. Man žurnaliukas irgi labai labai patiko. Vartau ir vartau, jau pasižymėjau ką pirmiausia išbandysiu. Man tik vienas minusas šio žurnalo, kad jame labai daug reklamos, nepatingėjau ir suskaičiavau, kad 24 psl. reklama 🙂 Suprantama, kad be jos niekaip, bet na geriau jau būtų daugiau Beatos receptukų ar straipsnių įdomių, nei tos neįdomios reklamos. Nežinau gal kitiems ji ir naudinga, todėl tik toks pastebėjimas iš mano pusės. Geriau jau 4 psl reklamos, o likusieji 20 kažko naudingesnio būtų.

  15. Sveika mieloji Beata,
    nusipirkau jūsų žurnalą. Jis puikus, aš jį myliu. O tiems kurie kritikuoja (kad ir geranoriškai), siūlau išleisti savo žurnalą ir padaryti viską be priekaištų. Aš manau, kad Beata geriau už jus žino, ką padarė ne taip ar kas nepavyko. Bet asmeniškai man -žurnalas tobulas. Beatai -sėkmės sėkmės toliau dirbant. O sprendžiant iš mums matomų veiklų jūs sukatės kaip bitutė. Gražių švenčių!

  16. Nieko gero, kaledinis buvo geresnis, daugiau receptu, idomesniu receptu. Reklama isduoda, kad tai nera laisvas zurnalas. Matosi, kad visa veikla pamazu darosi komercine. Pradzioj buvo tik Suslaviciaus reklama, o po to susikooperuota ir padaryti Beatos padazai. Pirma buvo pradeta reklamuot Alvo prieskoniai, o po to atsirado Alvo Beatos kakavos. O nusipirkus viena kulinarine knyga 2012 m.leidimo (ne Beatos), ziuriu, kad kartojasi tie patys (Beatos) receptai, net turinio forma. Nebesuprasi, kas nuo ko nukopijavo. Suprantu, kad kolkas Beata konkurentu Lietuvoj neturi. Turiu beveik visas jos knygas, bet toliau receptai darosi nebeidomus.

  17. Labai gerai būtų jei žurnalas išeitų kiek ankščiau mes ji ne tik perkame sau per ir siunčiame kaip šiltą linkėjimą ir dovanėlę prieš šventes iš Lietuvos draugams giminėms tėvams i užsienius 😉

  18. Labai puikus žurnalas 🙂 Jau dauguma receptų išbandyta… Paštetas, velykų boba, apelsinų pyragas, mėsytė ir t.t. Toliau bandau… šį vakarą kepsių mėsos kukulius pomidorų padaže… Ačiū tau Beta už puikias įdėjas 🙂

  19. Na toks džiaugsmas vartyti žurnalą pusryčiaujant! Jau žinau, kas mamytės lauks mamos dienos proga: daigykla. O pati prisižiūrėjusi tų gražiųjų ridikėlių, jau tą pačią dieną vakarienei valgiau salotas su jais. Ach.. Koks skanumas. Ačiū už tokį pavasariu pulsuojantį numerį!

  20. Beata, tikrai kaip drauge-draugei… nusipirkau zurnala, bet jau virselis… nu as, jeigu buciau redaktore, niekaip nebuciau praleidusi jusu su tokia nuotrauka. Ten gi ne sypsena, o grimasa! Kartais geriau yra maziau! Geriau visai jokios nuotraukos, negu bloga!

  21. Budama Lietuvoje nusipirkau zurnaliuka. Vasaros leidini. Tikrai nustebino. Paprastai pateikiami idomus receptai, nereikalaujantys daug laiko ir galybes produktu. Labai noreciau ir praejusius leidinukus isigyti. Ar yra tokia galimybe?

  22. Laba diena,

    Baisiausiai trokštu draugei padovanoti žurnalo prenumeratą visiems metams. Ar yra toks būdas kur nors?

  23. Laba diena po daugiau nei metų 🙂 gal jau atsirado galimybė prenumeruoti jūsų žurnalą?

Rašyti komentarą