Spausdinti

Toks tolimas vasaros aidas, bet rudeniškai sušildanti sriuba. Valgome užsiberdami parmezano ir užkrapindami alyvuogių aliejaus, galima ir pipirų dar patarkuoti…

Brokolių ir pesto sriuba

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Alyvuogių aliejaus
1 didelio brokolio
2 kupinų šaukštų pesto
1 svogūno
4 skiltelių česnako
Šaukštelio džiovinto baziliko
Saujos šviežio baziliko (jei turite)
Daržovių sultinio
Druskos, pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Svogūną susmulkiname, pakepiname alyvuogių aliejuje.

2

Kai svogūnas suminkštėja, metame smulkintą česnaką. Viską pilame į puodą.

3

Dedame pjaustytą brokolį, užpilame sultiniu, kad apsemtų, įdedame pesto, džiovinto baziliko, druskos, pipirų ir verdame.

4

Kai brokolis jau minkštas, bet dar neperviręs, sumalame viską trintuvu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą