8241
Beatos virtuvė

Apie „Chef2 Food House”

(2)

Noriu rekomenduoti puikų ir tylų restoraną. Pietų metu ten sunku prasibrauti, o va, per vakarienę jis maloniai neperpildytas ir tylus. Tomas pasiūlė ten eiti, ir ką gi, nuėjome, nes iki šiol aš buvau ten buvusi tik pietų metu. Restorano šeimininkai ir šefai užkoduoti pavadinime – „Chef 2 Food House”, abu jie ten ir darbuojasi – Artūras Braslauskas ir Darius Dabrovolskas.

Mes ėjome su vaikais ir, žinokite, visi išėjome laimingi bei patenkinti, ir labai skaniai pavakarieniavę. Ir sąskaita už tokios kokybės maistą keturiems asmenims buvo tikrai demokratiška – 85 eurai.

Aš pradėjau nuo aštuonkojo su žirnių piure ir wakame bei wasabi. Va štai, kaip čia maloniai atsitiko, išmokom virti aštuonkojį, o jis – ilgai gerai virtas ir paskui pakepintas svieste yra nuodėmingo skanumo.

chef2_food_house

Tai aštuonkojis jokia naujiena restoranų meniu ir labai tinka tokiems, kaip aš, kurie mėgsta pavalgyti. Man, žinote, užkandžiui saltoso lapeliai nevisada tinka.

Jurgis valgė krevečių ir vištienos sriubą, kurios pirminė mintis kilusi iš Tailando virtuvės, bet čia sriubos variantas buvo šiek tiek švelnesnis, bet nemažiau turtingo ir gilaus skonio. O Tomas ėmėsi klasikos – šparagų su kumpiu ir putpelių kiaušiniais.

chef2_food_house

chef2_food_house

Pagrindinis patiekalas man buvo antiena, Izabelei ir Jurgiui – ėriena su baklažanų piurė (nelabai vaikiškam skoniui ir aš kažkaip sakyčiau). Siūlau – neburnokime taip ant bulvių. Vis tik lietuviškam skoniui gera bulvių piurė visada maloniau bus sutikta nei baklažanų, nebijau to pasakyti ir prisipažinti, kad ir koks geras tas baklažanas bebūtų. Bet viskas ok, šiame restorane skoniai ala Vidurio Rytų ar Pietų Europos. Mano antiena buvo tobulai iškepta ir su fantastiško švelnumo ir stiprumo gelteklių piurė (nors porcija atrodė gana nedidelė, visgi nesugebėjau jos suvalgyti…).

Tai va, jei jūsų mamos gimtadienis, ar tėčio, ar šiaip norite pabūti ramiai ir be šurmulio, ir nesumokėti pusės atlyginimo (kaip kad tektų, einant į kai kuriuos Vilniaus restoranus, siūlančius panašų elegantišką maistą) – tai eikite į „Chef 2 Food House” (A. Jakšto g. 7, Vilnius, tel.: 8686 20122), rekomenduoju. Man patiko.

Print Friendly, PDF & Email
Komentarai
  1. Ingrida M. parašė:

    man 85 eu už vakarienę, kaina kosminė…. bet dabar visur taip…. Kainos kandžiojasi, kaip bebūtų gaila….

  2. Natali parašė:

    Sutinku, kad kaina 85 eurai už vakarienę kosminė… ypač jei gyveni Lietuvoje ir šeimoje keli vaikai…

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.